måndag

hejsan hoppsan alla! idag har jag tillbringat min dag i luleå med ansa,maria & pernilla. vart rätt trevlig och sådär, svårt att hålla reda på varanda när det vart så mycket folk pgr av att det var nå idol typer o sjöng, dessutom rea så det förklarar väl rätt mycket?

nåja, nu sitter jag här o ska precis kolla film med min älskling, har lite brottom att skriva för han väntar så otåligt :) får uppdatera imorgon om jag har tid, ska fara iväg till köpcentret o shoppa lite till för hittade inte allt för mycket idag. fanns så lite ;/ .. nejnej, nu måst jag sluta skriva!!

andra för idag

ska bli den mest aktiva bloggaren någonsin! haha :)

så kom för en stund sen från jourlivs som jag fortfarande vill kalla det fast jag vet att det bytt namn. vart dit en sväng med e & l. h jobbade och såg verkligen lycklig ut där bakom kassan, lika trög som alltid dessutom. t vart även där så hann diskutera lite med henne också.
men nu sitter jag här och har precis målat mina naglar i en fin ljusblå färg, rätt fint måst ja säga.. jag som aldrig annars målar mina naglar, kanske på detta sätt kan mina naglar växa o bli långa o fina? annars är dem så mjuka o går av direkt.

funderar på att slå på two and a half men, dock har jag säkert sett varje avsnitt 120 ggr.. men det är ändå lika kul! tråkigt när det inte kommer nå nya serieavsnitt nu.

fick föresten höra att jag missat något riktigt kul igår, men inge ånger inte! alltid lika skönt att vakna upp och veta att alla andra ligger bakis medans man själv mår hur bra som helst. haha, har sån otrolig skadeglädje jag :)

nejnej, nu ska jag göra nå vettigt!

f ♥ a

lördag

jag är helt sjukt sugen på att shoppa, men får inte med mig någon till köpcentret idag! dessutom är det nog ingen större ide nu för dem stänger redan 5. men på måndag ska jag & ansa iaf till luleå o se vad som finns där, sedan fall man inte hittar något så får man väl helt enkelt shoppa här i torneå.

igår vart jag ju som sagt inte ute, så jag tillbringade min kväll/natt med min älskling! eller ja, jag vart med ansa på en nattlig promenad också. det var skönt, tycker om som mest att gå ut på promenad då det är mörkt och ingen annan är ute, dock inte ensam.

idag åker laura iväg till gävle och kommer vara borta 5 veckor ;/ tyvärr hinner jag inte träffa henne idag för sovit så länge.. lite tråkigt! men veckorna går säkert fort, eller jag hoppas iaf.


fredag

nu är julen över, lite tråkigt för det vart så mysigt. föresten så är jag mer änn nöjd medjulklapparna jag fick, fick allt jag ville ha + mycket mer.

så idag är det hela huset gungar på statt, verkar som det är rätt mycket folk som ska dit. jag ska dock inte dit.. känner inte alls för att dricka, låter mer lockande med film & massvis med godis! så ska jag spendera min fredagkväll.

vet inte riktigt vad jag ska skriva. sitter o försöker förstå mig på facebook, det går väl sådär.. haha

ah, blir så less på bloggen.. när man skriver mycket o sedan försvinner det bara! så nu orkar jag inte skriva mer.
ska gå ut med hunden min ist. tjao!


julafton

vill börja med att önska alla en god jul, för det förtjänar alla tycker man iaf.

jag har vaknat rätt tidigt idag för att hinna med allt, fixa mig osv innan vi åkte vid halv 1 tiden till nikkala.. vart hem till mormor & morfar som varje år, eftersom mormor både fyller år & har namnsdag idag :) dessutom är det ju julafton!

så har hunnit öppna två julklappar redan, av andreas & julia. av julia fick jag en svart kofta, den va söt! sedan fick jag ett halsband av andreas med ett stort hjärta, såndär diamant. den va så fin :) kanske fixar bilder senare, nu har jag inte riktigt tid för måste väl snart springa ner o hjälpa mamut med maten o det.

föresten, är det inte nu vid tre tiden nångång kalle anka börjar? eller kanske är jag helt ute och cyklar.. brukar aldrig kolla på det annars men tänkte att man kanske skulle göra det nu iår, för skojjskull!

nu ska jag väcka min bror o visa upp stolt mitt fina halsband, sedan gå ner o umgås med familjen. snart kommer mormor & morfar hit också så.

men god jul änn en gång fall jag inte skriver mer idag :)


hej

som jag nämnde någongång tidigare så gjorde ju jag en facebook. som jag sa så  har jag inte vart inne på den efter att jag gjort den, dock kanske en gång max.. det var ingenting för mig om jag ska vara helt ärlig, jag använder knappt något ju. skriver blogg gör jag ju, dock endast för att sysselsätta mig själv. lunar har jag, aldrig är jag inne där heller, helt meningslöst att jag har en sådan.. pixbox har jag dessutom också men där har jag inga bilder. men msn använder jag iaf.

nog om det! föresten så har jag fått M att skriva blogg också, hon är så duktig :D haha. men den måst ni läsa! http://mrundgren.blogg.se  nu får vi bara hålla tummarna för att hon skriver också.

nu har jag inte mycket fantasi så ja ska börja småstäda lite i mitt rum nu innan mamut blir tokig.

We'll blast it but we'll still have fun!

söndag, härligt värre! är nog en av dem få gånger jag säger detta, men skönt med söndag :) förmodligen för att det inte är någon skola imorgon? är det så.
så har inte riktigt haft tid att blogga ihelg.. eller där ljög jag! fredagen hann jag iaf med ett inlägg men igår vart jag för slö, fastän jag hade all tid i världen. dock sov jag till 7 tiden på kvällen så kan vara därför också? nåja, nog om det.

helgen har faktiskt vart överaskande kul. iaf för min del. i fredags vart jag ut med L,A & M, det var trevligt om inte annat. men o andra sidan är jag så otroligt less på att dricka, ska nog bara ta det lungt nu över jul & nyår.. dock så lovar jag ingenting fall någon känner för att påpeka då ja väl är i farten :) haha.
nå och sedan i lördags som jag nämnde tidigare sov jag väldigt länge. men hann iaf va en sväng hem till L, trevligt det med. resten av kvällen/natten var jag hemma med A o myste, det var väl allt.

är fortfarande idag slö så tror jag ska bara va hemma o ta det lungt, men måst ta mig till affären på nå vänster oxå. måste bara få chips & dipp. det är något som hör till fall man ska ligga hemma. vill dessutom se någon bra film, någon som har förslag?

på tal om ingenting så vill jag göra något åt min blogg, men är så usel på sånt.. vem vill hjälpa mig? skulle verkligen behövas, haha. inte för att det behöver va något speciellt. men så den iaf ser någolunda hyffsad ut, kan väl inte va så svårt heller.. tänkte fall någon är bra på ps så kan göra en fin bild åt mig? kommer inte alls ihåg hur man gjorde eller något, dessutom har jag så dålig fantasi så skulle bara bli skit.
nu blev det mycket tjat, men iaf detta så föreställa ett rop på hjälp så fall någon känner sig extra snäll så säg till!




godag!

sitter just nu här med madde o gör så mycket som ingenting.. vi ska nog börja laga nå mat nu för jag håller på att dö av hunger..det låter säkert som jag alltid skulle vara det när jag skriver, men då ska ni allt få veta, det är sant. finns nog ingen som äter så mycket som jag gör, brukar få höra olika saker "du är som en riktig man" , "vart tar all man vägen i dendär kroppen?" osv.. det är väl något man själv oxå undrar ibland.

nåja, idag har vi hunnit springa in på köpcentret en sväng efter skolan, vi vart in en sväng på alko. sedan spelade vi på spelmaskinerna, det va kul. jag vann 4 euro medans madde inte vann något alls, haha. vi hann också springa in på jala en snabbis o sniffa på alla parfymer.

o ja nu sitter vi här i väntan på att ännu en gång fara iväg till köpcentret för att hitta en klänning till ansa. annars vill hon inte fara ut ikväll.  men medans vi väntar så ansa så ska vi laga mat som jag nämnde precis. så nu springa innan madde låser in sig själv på min toalett igen. ibland undrar jag hur hon lyckas med allt :) med allt det omöjliga.

nu måste jag gå, ännu en gång.. tjao!


ååhnej..

jag städade så duktigt mitt rum här om dagen. men nu hittar jag massvis med chips på golvet här vid datorn, undra vem som käkat chips här? kan bara komma på en viss pojkvän.. ibland gör han mitt liv så jobbigt! nej, nu ljög jag. eller ljög & ljög.. jag menade inte så som ni tänker. jag har ingenting emot att han gör det jobbigt, det är väl det som är hela saken? men jag suckar ändå för jag måst städa igen, haha. det som jag hatar mest på denna jord! efter ketchup då!!

så imorgon får man tydligen betygen, ingenting jag direkt hurrar över fall jag ska vara helt ärlig. jag är då en av dem som inte sitter o hoppas på för mycket, då blir man endast besviken. men däremot kan man bli en aning överaskad ibland.
nåja, efter det så får vi ju lov! härligt, guu vad jag ska sova ut & allmänt bara ta det lungt.. dock ska ja hinna med massa kul, någon som är med på det?

föresten, fan va bloggen laggar.. den vill inte direkt lägga upp nya inlägg eller kommentarer, surt.

nuu ska ja kolla på the new adventures of old christine, tjao!

toorsdag

det blev ingen skola för min del idag. så jag har vaknat precis, härligt o sova länge. dock vet jag inte om jag kan säga att ja sovit lika härligt inatt, har drömt dem allra sjukaste drömmarna. men, ni ska inte få veta va det var ;)

nåja, så igår finns det inte mycket att berätta om, jag va till skolan & sedan så sov ja mest hela kvällen. vaknade 8! fast ja hann ju vara med L en stund, dessutom köra lite bil..

vad ska man hitta på idag? har inga planer alls faktiskt.. eller där ljög jag, ja måst ju klippa min hund lite, hon börjar va så långhårig, speciellt runt ögona så hon knappt ser något. stackaren :)

vet inte vad mer jag ska skriva, har inge fantasi såhär på morgonkvisten (för mig är det morgon, har ju just vaknat) lite tråkigt att man vaknar så är det redan mörkt ute.
nejnej, nu ska ja kila iväg o fixa mig så ja inte sitter är hela dagen.


hih

vill bara en sista liten sak! jag älskar min pojkvän! oj, att det kan finnas så mycket kärlek i en sånhär liten kropp..ni ska bara veta :) hihi

här ska det va en bild på ett stort hjärta, som ja inte orkar leta efter nu ;)

show me how to lie,you’re getting better all the time

ännu en dag spenderad på köpcentret med M. why? jo, för igår hittade ja ju inte julklapp till A, så men idag gjorde jag ju det :) eller igår va ja inte säker men idag hämtade ja den då. dessutom skulle M också kolla mera idag, MEN imorgon blir det igen, haha. för hennes pappa skulle föra över pengar men han hade visst inte tid så det får bli imon dit igen.
lite jobbigt dock, men gör inte så mycket för då får vi äta den goda glassen!
dessutom gav pappa mig pengar nyss så ja får handla åt mig själv oxå nu när julklapparna är handlade redan.

idag har jag faktiskt hunnit vara med gunnar o köra en sväng också. han tyckte det märktes att jag kört med pappa på senaste, kul o veta att det gjort någon nytta iaf.

efter allt detta sitter jag här nu och äter fazer "Omar cream" det är alltså med toffee bitar i, gott är det..tänkte hoppa i duschen en snabbis, o sedan kolla two and a half men medans jag väntar på min käraste.

idag såg skoldagen ut lite såhär för våran del










tröööttt

är precis vad jag är! vill bara sova.. men inte såhär tidigt får jag inte, ska först gå ner o hämta något o äta & sedan lägga mig i sängen o glo tv..

så idag har jag vart i skolan i torneå.  gjorde prov, vilket helt säkert gick åt skogen! gjorde så gott ja kunde iaf (kunde inget)
sedan efter skolan for jag & madde till köpcentret, gick runt en stund men vi blev hungriga så vi for till tasty! efter att man ätit så gick det mycket bättre o handla, så ja hittade en julklapp åt lillasyster min. dock ska ja inte berätta vad det är, anledingen är att hon kanske läser detta.. får va någon dag o köpa dendär ena saken till A oxå ;p vet ungefär vad jag ska köpa.  nååja, sedan käkade vi iaf glass! gott var det.. madde for iväg hem efter det iaf, så jag vandrade till ica där jag väntade på M & L o sedan hem till M! vart där tills pappa kom o hämtade mig för en stund sen. jag körde hem oxå, börjar bli riktigt duktig om jag får erkänna själv ;) haha.


promises

så i det vart visst inte så lyckat det där förra inlägget, blev inte som ja tänkt mig.. klockan va ju rätt mycket så ja va väl trött! (skylla ifrån)
nåja, så idag har jag inte hunnit med något vettigt alls om jag ska vara helt ärlig. typiskt söndagar.. dem är allt till för att slöa, som jag påpekat ett antal gånger tidigare! nej men, jag tänkte faktiskt att om jag skulle göra något åt mitt stökiga rum, det ser inte alls bra ut här inne ;/ får bara sån ångest när jag tänker på det.. kanske om jag är riktigt duktig så pluggar jag teori med, MEN den chansen är inte stor om jag städar.

imorgon ska jag ta mig till skolan, eller rättare sagt så måste jag det eftersom jag redan varit borta hela förra veckan. men efter skolan ska jag med madelene och inhandla massvis med julklappar. hon erbjöd sig så snällt när hon såg mitt klagande inlägg om hur panik jag var. så omtänksamt av henne.

föresten så är det ju prövningsdagen imorgon, jag har dock inte prov o göra.. men verkar som det är vanliga lektioner för dem som inte har nå prov o göra. så då är min fråga, varför är vi inte lediga? det har vart så tidigare iaf om jag inte minns helt fel. för jag har alltid annars haft massvis med prov kvar så då har dem andra fått vara lediga men inte jag. o nu när jag för en gångskull inte har nå prov o göra så får man inte längre va lediga. det är så orättvist!

måste bara berätta en sista sak! igår när jag var med L & co vid banken så händer det äckligaste. precis när jag tagit ut pengar o är påväg o sätta mig i bilen så kommer det en gubbe som ser ut o vara i 60 års åldern, världens alkis. han kommer skit nära mig o viskar med en sliskig röst i mitt öra "sexbomb"  o sedan går han en bit o sen säger han ännu "hitåt bor jag" precis som jag skulle bry mig.. fan vad jag hatar sånna äckel!!

huj, nej nu ska ja gå ner en sväng! tjao..

ännu ett till inlägg!

endast för att jag är så rastlös.. ska göra en mix med bilder från min telefon (både gamla & nya, eller mest gamla)
enjoy!!!!









sist men inte minst en bild på mina älsklingar ;)


buu

här sitter ja nu, rastlös som aldrig förr.. ångrar mig lite att jag inte drack idag, dock kommer det kännas så härligt imorgon på morgonen.

nejmen ååh, buu för tråkigt!!
här sitter ja o är bitter över småsaker som ingenting att göra, måst tänka på dem som har mycket större besvär.- eller något..
ska nog kolla tv nu. tjing!

facebook,julklappar osv..

ja nu har jag också gjort en facebook efter ett sådant oändligt tjatande av alla håll. men nu är nog problemet lite mer, förstår mig inte på det så speciellt mycket! & dessutom kommer jag nog inte använda det alls, men nu har jag gjort en o allt tjatande kan ta slut. haha

föresten så har jag fått värsta julkännslan och jag vet inte vart det kommer ifrån. kanske beror det på allt snöande, eller allt prat om julmat, ja det är det! jag vill ha julmat så otroligt mycket, haha. där satt den!

så denna morgon har det inte hänt så mycket alls här förutom att jag & mamma har retat julia till max. det är alltid lika trevligt! ja o sen har ju mamma panikat över vad hon ska köpa för julklappar till mig, för jag har knappt önskat mig något.. varken hon eller jag vet vad jag behöver/vill ha nu, så lite svårt då.
bästa julklappen blir nog ändå "nödvända lådan" som mamma brukar kalla den. vi får alla tre en varsin låda med saker som är nödvändiga som tex smink,parfym,deo,duschsaker o massvis med sådant.. dock är det väl något som inte bara vi får, säkert många andra som känner igen dethär.

och sedan på tal om panika om julklappar så har jag själv en del panik jag, har inte köpt en enda julklapp.. om inte idag så imorgon måste jag dra mig ut på stan o leta fram några! ska tvinga med mig ansa eller någon annan stackare.
vart ju meningen att jag,linda & jenny skulle julhandla igår då, men jag låg o sov medans dem for till torneå. så när jag kom dit så hade dem hunnit gå i dem flesta affärerna så dem ville inte gå i dem igen.. så det sket ju sig lite dära.
nååå, men jag fixar dethär, det gör jag alltid ;) är lika sen med julklappar varje jul så.

nu ska ja kila ner o se fall mamma beställt mat ännu, annars får jag själv göra det för jag är såå hungrig! min mage skriker så det gör ont.




torsdag

det är mindre änn 2 veckor kvar till julen nu ju! oj, hur ska ja hinna köpa julklappar fall ja inte blir frisk nu, jag som alltid har så svårt att hitta, behöver alltid fundera i år.. dock börjar jag faktiskt vara på bättrings vägen, skönt! har inge mer feber.. men mitt huvud känns fortfarande som ett ton.

föresten så funderar jag starkt på att köpa en röd klänning till julen. men då är frågan, vart ska ja hitta en fin? kollade tidigare på gina, men dem hade inte så speciellt mycket i rött.. får se hur det nu blir, kanske beställer en om inte annat.

nu ska jag gå, tjao!



söt va? ;)

onsdag

gaahh, ja är fortfarande sjuk! o inte är det lite heller.. nu sitter ni där o tänker att ja jag alltid är sjuk, det har ni allt rätt i ;) men förkylningen kan gärna försvinna.
jag vill bara käka massvis med värktabletter men mamma låter mig inte för då försvinner febern, o det är tydligen febern som dödar bakterierna.. så då blir jag aldrig frisk. om jag nu förstod det rätt.

nåja, idag fick mamma sjukanmäla mig! för igår när jag gjorde det så gick det inge vidare.. han (min lärare) trodde inte att jag var sjuk, han trodde att jag var bakis? undra vart han fick det ifrån, det är inte så att ja brukar vara bakis på tisdagar, haha.

jag saknar min älskling, hatar att sova ensam. men jag bad honom faktiskt att sova hemma för att han inte också ska bli sjuk, dock har jag en kännsla av att det redan är försent.. men man får väl hoppas iaf.

nej, nu ska ja gå ner o koka mer te..

jag älskar dig Andreas


tisdag

jag hatar att vara sjuk!

4 december

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det lauras födelsedag!
haha, ja är så usel.. men iaf, GRATTIS till laura :)

snart ska jag faktiskt fara iväg o köpa present till henne. efter att jag vilat magen lite, jag & ansa vart nämligen för en stund sen o käkade på frasses.

har lite fantasi idag så ska inte skriva nåmera, men ska bjuda på en bild! ni ska få se mitt nya hår ;p
sen vad ni tycker, skiter jag fullständigt i för jag tycker själv att det var snygg. sådetså!!




innan jag avrundar så måste jag bara, jag bara måste! fast jag inte borde så ska ja yttra mig lite! är så jävla less på alla som är avundsjuka o sitter i snackar skit om andra, det är så satans patetiskt! jag tycker så synd om er. det bara skriker avundsjuka om er.

det var allt för mig ;) tjao!


december

kan man tänka sig, redan december.. snart jul! oj, tiden bara rinner iväg. ändå rätt härligt med jul.

nåja, jag har iaf gjort något nu åt min hemska frisyr. ja såg ju så hemsk ut i håret & så otroligt less på det var jag också för den delen..  har lagt hårförlängning igen. men var inte oroliga, det är inte den samma som sist, den var ju så sliten! nej, det var så dåligt.
dock, är det inte klart.. ska imorgon lägga lite mera + en till blond slinga o sen färga o klippa. dessutom så ska jag någon dag till torneå med kusin vitamin o fixa nå andra slingor, typ röda eller rosa eller nå annan rolig färg. det får bli en överaskning för inte endast er, mig med.

föresten så har jag färga o klippt på ansa idag också, det blev hur fint som helst!

såhär ser det ut nu iaf


nu ska jag lägga mig i sängen o kika lite tv, sen sova.. ny dag imorgon ju! natti.

RSS 2.0