måndag

ligger här i sängen o väntar att det nya avsnittet av desperate housewives! ska bli riktigt kul med tanke på att det varit sådan lång paus nu. jag är helt inne i mina serier :)

jag har ont i magen ;( kan mycket möjligt bero på att jag ätit maränger och chips till frukost.. kanske borde fixa mig nå mat, bara jag orkar resa mig upp härifrån.

nåja, har lite brist på fantasi idag så jag får återkomma.

andreas


if you could only see

vaknade upp med en sån otrolig huvudvärk! jes, kommer bli en underbar dag.. min enda lediga dag och det gick direkt åt skogen. är rätt nyfiken på att se vad resten av dagen bjuder på!
borde kanske egentligen börja fixa mig, och ta tag i dagen. dock tvekar jag, funderar fall det är värt besväret?

nej huj, jag pallar inte.


If you could only see the way she loves me
Then maybe you would understand
Why I feel this way about our love
And what I must do
If you could only see how blue her eyes can be when she says
When she says she loves me




hiihih

hejhejhej... jag & miuku beställde just klänningar från nelly :) wiio. 

tisdag

har haft lite fullt upp på senaste så har inte haft tid att blogga, men ska ge det ett försök nu när jag har ny laptop :)

ihelgen var jag och jobbade på ikea, det var kul :) både lördag ock söndag. slutade 14.00 på söndag så då for jag direkt till nikkala, har nämligen börjat rensa och sortera.. första gången i mitt liv :) dock går det hur bra som helst. får jobba varje dag så det är ju bra! kanske lite slitet & jobbigt med tanke på att man inte luktar så gott efteråt och att det brukar bli rätt sent, men det är ju cashcashcash :) i like.

föresten så är det lönedag på fredag.. funderar på att köpa en ny digitalkamera, är så otroligt less på min.. den är helt skit ;( .. men hurdan borde man köpa? ge gärna nå förslag.

men nu ska jag iväg till ica o köpa nå bullar eller något, sen ska jag till mommo o fika med henne innan jag börjar :)
 tjao.


knock you down

jag är så otroligt less på allt just nu.
orkar inte lyssna mer!
& orkar inte anstränga mig heller..


enda som är bra nu är andreas,
tur att jag har honom, han är så underbar..
alla borde få chansen till någon som honom, jag har tur.
i love you


dags för uppdatering.

har fått lite klagomål, jag vet.. men ska försöka skrapa ihop ett inlägg.

i söndags kom jag hem från rhodos, var en härlig semester. dock hade jag en otrolig hemlängtan, eller kanske inte hemlängtan egentligen, mer saknad av en viss pojkvän.

annars blev det lite solande, shoppande (det som fanns dvs, dem hade inte ett så speciellt stort utbud om vi säger så), badande osv.. kan fixa fram några bilder senare, orkar inte gå och leta rätt på kameran, har nämligen inte lagt dem på datorn ännu.

något som var lite mindre kul när jag kom hem var att pappa min hade vart en sväng med min bil till stugan. så hade han sedan glömt ta med en filt till nelly, så hon var helt sandig osv, ni kan ju tänka er hur det såg ut efter det ;/ .. så igår blev det att städa bilen invändigt för min del, dock hade jag väl inte något emot det med tanke på att jag nu som sagt är fritidforskare (som linda skulle säga) och han hade ju tankat så.

så bilen var inte det enda jag städade igår, var så otroligt duktig o städade inne här också! något jag inte tycker om att göra, haha. hade ju inte ont om tid direkt, vaknade redan halv 7 för jag körde andreas.

nu sitter jag här och funderar vad man ska göra, har varit vaken ett antal timmar redan, vaknat 6 för att även idag föra andreas.  kanske borde jag klippa min hund? som jag nu märkte ligger på mina nya kläder som jag köpt igår!

nå nu står det lite still här, men jag lovar att göra ett försök av att bättra mig på dethär med bloggen.

 


RSS 2.0