onsdag

idag har det kommit mycket snö som ni alla kanske redan märkt :) lite småmysigt är det ju faktiskt.. dock körde jag till kalix på morgonen och det kan jag lova er, var mindre mysigt. det var väldigt slaskigt och då menar jag väldigt! trodde nästan vi skulle ner i diket några gånger, vilket en annan bil efter vägen redan gjort..

jag och L gick in på Chili också, jag hittade ingenting men L fick med sig en klänning.
efter att vi kikat in på sjukhuset (vilket var anledningen till att vi for dit) tog vi oss hem, levande! nejmen, hemresan var inga problem alls.. var plogat så.

just nu ligger jag här i sängen och väntar på att h ska komma hem med min bil som han lånat.. måste iväg till linda innan sju så, om ja nu hinner dvs..


tired..

tar en paus från mitt farmande, måste låta min plantor växa!

trött är vad jag är, har kommit hem från jobbet för ett tag sen. hade visserligen inte ett allt för långt pass, dock var det disk så det är rätt tungt.. och jag var trött innan jag for dit. det är något allvarligt fel på mig nu, är trött dygnet runt, blä.

nåja, vad ska man göra ikväll? har kommit många förslag, men jag har svårt att bestämma mig. är så otroligt trött så kanske blir att stanna hemma o göra ingenting? eller så något helt annat.

undertiden jag funderar så får ni några bilder, slänger upp vad som helst bara.. tråkigt att läsa en blogg utan bilder tycker jag själv, och nu har det varit ont om det på senaste så.










fredagsmys

hejhejhej.. idag känner jag mig bättre, faktiskt mycket bättre! är endast lite småsnuvig sådär, men inte farligt.

ligger här och väntar att mina jordgubbsplantor ska växa.. (farmville) haha. nämen, jag ligger nog mest här och samlar ork för att börja fixa mig inför min date idag. har nämligen bestämmt date med limppsan, hhaa.

nu kommer det bara svammel från min sida, så får uppdatera senare.. kommer antagligen bli sängliggande till kvällen, eller det är då något jag borde göra, men vi ser ju :) måste blii friiisk, dessutom jobbar jag imorgon så.


sjuk

det är helt otroligt vad jag mår dåligt.. har tryckt i mig flera tabletter men det verkar inte fungera ;/ verkar som vila är det enda som ska göra mig frisk, men jag orkar inte vänta!! blir tokig.

på tal om sjuk, har ni märkt hur allt snack om svininfluensan har minskat kraftigt? för någon vecka sen var alla så oroliga för att få det, dock hörde jag att en vanlig influensa är värre. kan det stämma?

nog om det.. jag ska gå iväg o se fall jag kan äta något, lite obehagligt att äta när man knappt känner någon lukt eller smak. sen ska jag återvända hit till sängen (smitt sjuknäste) och facebook nörda mig lite mer.. har idag kommit på att farmville är riktigt kul, haha. man måste ju roa sig på något sätt nu.

får återkomma, nu när jag har all tid i världen!

RSS 2.0