söndag

Ansa bad så snällt om ett inlägg så får väl fixa det nu när jag har lite tid över..

sitter just nu och väntar att andreas ska komma hem, han har varit borta i umeå över helgen. det har enbart gått några få dagar men känns som den längsta helgen någonsin, jag kan lova er det. men har ändå jobbat mesta delen av den faktiskt, sen har jag haft annat vettigt för mig.
har faktiskt gjort en smörgåstårta helt själv för första gången i mitt liv, blev nöjd med utseendet med tanke på att det var den första, dessutom vart den hur god som helst.

i lördagskväll kom pappa hem med den nya bilen, så var en sväng och körde också.. det var lite roligt, hoppas bara jag får det där körkortet snart då! blir tokig på allt väntande.. dock får jag väl skylla mig själv en del också med tanke på att jag slöat så otroligt.

något lite mindre kul är att det endast återstår 3 dagar av mitt arbete i sommar, det betyder att jag är arbetslös efter det.. & fortfarande ingen aning om vad jag ska göra till hösten, blä för det. fritidsforska på heltid, ellerhur linda? haha.
nejmen, det är tråkigt med dethär att det inte finns nå jobb här, dock är det ju inte här jag vill stanna utan vill ju bort.. men vet  ju inte ännu vart och vad jag vill göra, så då är det lite svårt ;/ .. för om jag ska vara helt ärlig så står det helt tomt i huvudet, vet inte alls något. enda jag vet är att jag inte är redo för att fortsätta plugga, vilket många verkar vara säkra på att det är rätta valet. ska nog ta mig en ordentlig funderare i höst!



erkänn, nog var den allt lite fin iallafall? ;)

RSS 2.0