fredag

min hund är fortfarande konstig, hon sitter just nu här i min famn o vägrar gå bort..

nåja, jag sitter iallafall här och väntar att M ska ringa, hon är hos frisören. vi ska springa runt på stan som vi alltid gör på fredagar efter skolan, dock har vi inte varit till skolan idag men ändå. sista gången medans man ännu går skola.

föresten så är det bal imorgon, hoppas så många som möjligt tar sig tid att komma och se på oss. skulle vara trevligt :)

jag passar därför på att blogga nu för lär inte ha så speciellt mycket tid dagarna framöver! imorgon är det antagligen fullt upp, söndag tar min lillasyster konfirmationen, hoppas på att jag orkar vakna för att vara 11 i kyrkan? vilket jag antagligen inte kommer göra. måndag fyller A 19 ;) och på kvällen är det dendär studentkvällen i seskis. tisdag ska vi hela klassen iväg någonstans på avslutningsmiddag eller liknande, onsdag minns jag inte vad det var, men något var det iallafall! haha. och torsdag är det ju studenten så, har rätt fullt upp hela veckan!

men nu ska ja iväg

so much more than you're used to

hello, jag har haft lite fullt upp så inte hunnit blogga.. kan berätta lite kort vad jag sysslat med!

igår var jag med A & M, vi vart till ikea på fika & köpte balskor åt A osv.. eller kanske lite fel att skriva "vi köpte" men hoppas då ni förstår att jag menar nu att hon köpte. nåja, vi hann göra så speciellt mycket annat för M skulle iväg och hämta en hundvalp och jag skulle hem för att hinna äta innan frisören.
efter att jag kom från frisören så var jag & A till riekkola och sprang, sola, plocka upp mina kratthögar (lär lite underligt), nattlig middag på ABC! sen vart vi trötta så vi for hem, jag och andreas såg på tv tills 3 tiden nångång innan jag somna. vi kan göra hur mycket som helst den tisdagen.

idag vaknade jag vid 10 av att ansa ringde och väckte mig. satte mig här vid datorn fleera timmar innan jag var med min kusin, vi fixade med mitt hår osv.. kul hade vi iallafall! sen satt jag här någon timma till innan jag och ansa for iväg på jakt efter en handväska åt henne. men blev inte hittat något ;/ eller ja, jag vart väl inte allt för besviken för jag fick ju med mig kinder bueno som jag älskar!

men nu väntar jag på att ansa ska städa sitt rum klart så vi kan börja plugga till religionsprovet vi ska göra imorgon. vi måste verkligen plugga nu för vi har skjutit upp provet nu hur länge som helst.. blää! men det är iallafall sista någonsin.
ser verkligen inte fram emot att vakna tidigt imorgon :| men måste man så måste man. vi har ändå någon träning till balen klockan nio så lika då. men ansa slipper ju det, för just då har hon frisörtid.

nå iallafall, efter att vi pluggat så ska vi ut till riekkola idag igen för att springa. men idag skiter jag i att ta med min lipsill.
min hund har verkligen vart underlig hela dagen idag. hon har endast vela vara i min famn, vad jag än gjort så gnäller hon om att sitta i famnen.

på lördag är det bal!! jag är faktiskt lite nervös, jag som nästan aldrig blir nervös ;/ .. hoppas då verkligen allt blir som man tänkt sig, eller om inte så bättre. ingen vill nog komma ihåg sin bal som misslyckad.

men nu ska jag pysa.


you found me

kom nyss från en nattlig promenad med A, rätt mysigt promenadväder! förutom att när det regnat tidigare så har det kommit fram massvis med maskar och en snigel såg vi faktiskt också. har längtat så mycket till sommaren så har glömt bort vad som kommer på köpet. värst är nog myggen! får hoppas på att dem inte är så många iår. har faktiskt fått ett och annat myggbet, eller kanske är det knottbet.
åt så mycket chips och dipp så kändes bra med en promenad! haha.

men nu återgår jag till mina serier...

andreas

skit dag

idag har jag inte gjort något vettigt alls, endast suttit här vid datorn. blä för det!

föresten så måste jag nämna ännu en gång att tiden bara rusar iväg.
om exakt en vecka är balen, därefter några dagar så är det student och allt som följer med.
känner mig fortfarande stressad, dock allt nästan är klart.
och funderar fortfarande vad man ska göra sen.
känns som jag inte kan säga att "det löser sig" för man vet ju inte.

nåja, det var inge kul.

igår träffade vi rätt mycket roligt folk faktiskt, & det gillar vi starkt!
funderade på utgång ikväll med men tror vi är torrisar och stannar hemma..
det är nog bäst så, brukar bli för mycket svammel från min sida så.

ska ringa och störa andreas nu och sen fara iväg med ansa till affären!
hej.




godag/gomorgon

för mig att det gomorgon, men antagligen godag för er andra.. eller kanske inte alla men iallafall. jag är lite trött idag, kanske flesta vet varför.. har varit vaken rätt sent, kanske somnade vid 7 tiden så.

nåja, ja sitter nu och väntar att mama ska fara iväg och hämta pizza, börjar bli lite hungrig! dessutom allmänt sugen också.

vet du, jag har lite brist på fantasi nu så hej.

ni får lite bilder.







mr perfect

sitter och lyssnar på volbeat och väntar att andreas ska ringa, hoppas på att han gör det snart. börjar känna mig trött och vill hinna vara med han innan jag somnar.

jag har så ont i fötterna, har gått med mina nya skor idag och dem har så hög klack. det är nog inte meningen att jag ska gå med sådana skor. jag är mer den bekväma typen, kommer nog snart gömma skorna någonstans i en garderob. det är precis något jag skulle kunna göra. men får ge dem en andra chans iallafall! haha. tur för mig att skorna jag köpte till balen och studenten inte har så hög klack.

föresten så är jag då otroligt less på min utväxt, det skulle gärna kunna vara tisdag så jag får färga håret.. ska till frisören då. och dessutom snart långhårig också.

men nu ringde han så ska fara nuu hej!



plastic barbie

sitter hemma hos barbieansa, eller som någon bloggläsare vill kalla henne.. varför får inte jag vara barbie jag med? skulle vara lite kul med lite uppmärkasamhet :D i need some.. är det för att ja inte har blondt hår? det finns ju brunettbarbie också.

vi har nyss bakat kladdkaka, det blev hur bra som helst.. men vi åt lite för mycket så vi har suttit o mått lite dåligt här en stund. tog faktiskt bilder på bakningen till bloggen men är ju inte hemma så får inte in dem på datorn, och orkar inte göra ett större besvär för A.

nu ska jag kila, tjao
 


här är min barbievän ansa

vihåller tummarna!

för att sommaren är räddad, och en hel del annat, KANSKE! det förblir en hemlighet tills vi vet säkert.
skulle vara ett äventyr för livet..

nej nu ska jag byta kläder osv, sen ska jag och ansa på lite ärenden.

bää

jag är helt slut nu.. idag har jag bakat bullar och lagat mat hela dagen, eller sen 12 tiden då jag vaknade! för mig var det hela dagen. måste säga att det tar otroligt länge att göra kanelbullar, men vad värt det är. men känns som när man bakat hela dagen så äter man sen inte alls lika mycket som man skulle gjort fall mamma bakat. kanske jag som är konstigt eller så är det att man hinner lessna medans man gör dem.. va vet jag!

igår var det mer sol änn vad det är idag. då hann jag sola ute en liten stund.. dock inte så mycket eftersom jag sover alltid hela dagarna. nåja, senare gick jag och ansa på promenad med hennes hund, min hund var med mamma och pappa så hon kom inte med.. vi gick i stranden osv..

hann dessutom baka kärleksmums där i mellan också. dem blev lite smått misslyckade så ska nog göra nya idag fall jag har tid. fall ni undrar varför jag bakar så mycket är för att min mamma bad mig göra det så hon slipper inför studenten.. och dessutom behöver jag pengar! och som jag kanske redan tjatat ut om att jag har tid nu när jag inte går skola mer.

senare på kvällen var jag med min älskling, vi såg den nya fast & furious filmen som vi väntat på så länge. den var bra, dock inte lika bra som jag förväntat mig. tror jag förväntade mig mer eftersom vin diesel och paul walker var med i denna. men hoppas ändå på en till! bara för att jag älskar dem filmerna.

nu ska jag nog börja se mina serier.. two and a half men, greek, one tree hill, gossip girl osv.. jag är en serietönt, jeej.

ni får lite blandade bilder från dem senaste dagarna.




som ni kanske ser så är det inte bara jag som tycker om att sola, min hund också!

söndag

och helgen är redan över, den bara rusade förbi.. nå helgen bjöd iallafall på solning,grillning, både glada och lessna miner.. och en hel del annat.
jag är lite i brist på fantasi, vet inte vad jag ska skriva så detta blev ett rätt tråkigt inlägg.

nu ska jag dricka mitt te & äta min macka för att sen ska jag duscha..
tjao

fredag

idag har jag vart med ansa, orkar inte skriva så ni får bilder!


jag solar

ansa solar

sen lagade jag & julia mat

sool, ännu mera sol!

gud vad härligt väder det varit/är idag! jag är imponerad. känns som sommar nu, dock måste jag klaga på en liten sak! att det blåser är inte så king :( annars toppenväder, hoppas då på en sommar med sånthär väder, utan att det ska blåsa & dessutom lite varmare. men en bra start!

jag har vart ute hela dagen, solat.. vart hos linda i grankullen några timmar och solade med henne, vi drack även kaffe i solen osv.. när jag kom hem så lagade jag tacos med julia och när mamma och henkka kom så åt vi. i like tacos! sen solade jag ännu mera, nu har jag fått rätt mycket färg. märker det när jag fått fräknar, haha.

men nu har jag tjatat nog, ska klä på mig och ta en promenad med laura tror jag.


onsdag

redan onsdag & imorgon torsdag.. gud vad tiden bara springer iväg, kan bero på att jag sover så sjukt mycket nu för tiden! sover minst 11-12 timmar per natt.. dock är jag vaken på natten och sover nästan hela dagen.

ikväll har jag & ansa hunnit hå en lång promenad, det var härligt väder! inte sådär jätte kallt heller. skulle vara perfekt fall det inte blåste. kul när man har pannlugg, den bara blåser i ansiktet hela tiden.
tidigare idag var vi på jakt efter balskor & studentklänning åt ansa, dock blev det en hel del att se på allt annat änn det.

föresten så för er som undrar, nya Nestea rött te & päron är inte så speciellt god, inte den andra med grönt te heller :)

men nu kila. tjao

bu

jag måste verkligen gå och lägga mig tidigare så jag inte sover bort hela dagen! idag när jag vaknade vid 12 tiden så märkte jag att det var sol! oj, då har jag sovit bort halva soliga dagen ;/ blää för mig. men ska försöka göra en ändring!

just nu sitter jag här och väntar att linda ska ringa, hon är på sin praktik på ica & slutar klockan 3. då ska jag med henne till hennes mamma på kaffe :) saknar att umgås med linda, vi träffast så sällan nu för tiden. tråkigt med tanke på hur mycket vi var med varandra för 2 år sen, oj! varje dag.. kul hade vi då :)

men nu ska jag fort röjja lite i mitt rum, är kläder överallt


min nya klänning som jag köpte från gina tricot för 1 vecka sen ungefär?


söt apa, fanns på minneskortet.. julia fotoat i thailand

sunny sunday

jag hade en lugn lördag, vart hemma nästan hela dagen. sen på kvällen cyklade jag i regnet hem till L.
vi bäddade ner oss i hennes bäddsoffa och kollade på film & åt chips.. vart hemma vid 2 tiden, då tog jag en dusch och la mig i soffan för att se tv. såg en bra film med julia roberts.. hann dock inte se klart filmen för nångång före 4 så kom A hem och han hade med sig K, så dem satte sig och ville prata så ja tappade bort mig i filmen.
somnade rätt sent, eller tidigt på morgonen kanske det heter, så sov rätt länge idag.

nå, fast jag sov länge så har jag ändå hunnit med en del.. vart med mamma & julia och shoppade! fick med mig hem en klänning,skor,handväska & smycken.

nu ska ja gå och störa julia.

fredag

känns inte riktigt som att det skulle vara fredag idag, kan bero på att man blir lite snurrig med dagarna då man är ledig.. känner mig rätt värdelös, jag är arbetslös, jag har inget körkort & ingenting vettigt att göra. på dagarna är jag med A, vi shoppar och solar och allmänt sprätter pengar bara. känns.. värdelöst? men ska inte klaga! det är kul, vi har faktiskt riktigt kul om dagarna, men kanske inte i längden ........jag är bitter idag!!

men nu kan jag lova er! jag ska ta tag i dethär med körkortet på allvar nu. & kanske borde jag söka jobb? har endast sökt ett.

men nu ska jag berätta något lite mer kul! ni vet  vägen till cape east? det är lite översvämmat nu. så andreas körde igenom där för skojskull där igårkväll, det var som ingen större sak förän vi märkte att hela bilen var en enda sjö. haha, dock inte på min sida, men på andreas sida vart det fullt med vatten! kanske inte låter lika kul som det såg ut igår.. men det var ännu idag hur mycket vatten som helst kvar.

nåå, nu fick ni ett rätt underligt inlägg!


why are you so slow ;(

hejhejhej!! ja fryser så det skulle räcka åt alla.

blir så arg när det är så dåligt väder! man blir bara så negativ till allt, skulle va så bra med sol, man blir glad av sol! :D

vet inte vad jag ska göra, funderar på att baka en kladdis..

nuuu ska ja sluta tröga och ta tag i dethär med kladdkakan!! ;)


Horoscopes

Jungfrun 24/8-23/9

Lite lyx kan förändra onsdagen från en enformig vardag till en riktig upplevelse. Unna dig något extra.

HOROSKOP Maj 2009 Jungfrun

Det bästa s ättet att njuta av majstjärnorna är att säga ordet: Manyana ... En kombination av astrologiska faktorer, inte minst den retrograderande Merkuri us, leder till att livsryt,en saktar ner och uppmuntrar dig att vara mer reflekterande. Även om det kan finnas situationer som kräver en omedelbar reaktion, om någon hotar att dra sig undan ett avtal eller om någon känslomässigt utpressar dig, låt dem göra sitt värsta. Vad är sant och bra kommer att sta kvar och kan inte forstoras. Den 17: e vänder Saturnus som just nu befinner sig i ditt tecken och intar sin ratta inriktning och det blir fraga om en subtil förändring i en fråga som har orsakat oro över de senaste fyra-fem månaderna. Uppmarksamma händelserna vid denna tidpunkt eftersom de är indikatorer på ett mycket längre och starkare mönster. Om du känner att du fortfarande befinner dig i limbo eller mottar motstridiga uppgifter kan det vara så att någon har fått sina berakningar fel eller medvetet döljer sanningen. Hälsan kräver lite mer omsorg och du kan vara extra känslig inför vissa behandlingar och mediciner. Slutligen kan fullnen den 24:e att signalera om en ny utveckling på arbetsfronten inom två till fyra veckor.

bad weather days

ser ut som det slutat regna. men fortfarande, skit väder! vart är solen?

igårkväll vart jag och provade min balklänning som äntligen är helt klar! dock skulle hon sy ut den en cm så ja kan andas.
jag är faktiskt hur nöjd som helst. vart rätt orolig att den inte skulle vara som jag ville, dock var jag heller inte säker på hur jag ville ha den, men det blev lyckat tillslut. men ni får inte se den ännu. endast mamma som sett den, eller ja, hon som syr den såklart också. nu är det bara att vänta tills den 30 maj för att få visa upp den. jag längtar faktiskt lite om jag ska vara helt ärlig, den va så fin så ja ville inte gå ur den igår, haha.  får också hoppas på att ni andra också tycker den är lika fin som jag tycker.

nu återstår det endast att hitta smycken (vet redan vad jag vill ha), handväska (tror jag vet) och kanske skor, jag har ett par som är helt oanvända som skulle passa fint, men har lite svårt att gå i dem, dem sitter dåligt.. men har ju ännu tid att fundera. är ju trotsallt 3 veckor och några dagar kvar så.
skulle kännas skönt fall man hade allt fixat långt före, men det skulle nog inte gå för mig, skulle hinna ändra mig så många gånger. så blir nog bäst såhär :) nu blev det kanske för mycket skrivet om dethär!

sitter just nu och funderar över vad man borde hitta på en sånhär dag. blir iallafall att vara med a,p & h om ett tag, när a kommit från affären. fick just sms att det tar ett tag ännu. men jag har inte brottom någonstans så jag kan vänta.. senare ska vi nog sola lite, verkar ju som man måste sola extra mycket solarium nu när solen inte kommer fram.

på tal om ingenting så pratas det mycket om att en del skriver rätt underliga saker i sina bloggar. alltså, saker som man då inte borde skriva.. jag tycker inte jag skriver så konstiga saker, oftast såhär om vad jag gjort osv, känns som att det vore det man borde skriva om. ja menar, det är som en dagbok förutom att folk kan läsa? om någon tycker jag skriver konstigt, trögt eller liknande så hojta gärna till! och anda sidan så har jag inte så mycket läsare så verkar inte som jag skriver något värt att läsa ändå så.


             

jag ljög!

jag skrev igår att vi skulle iväg och köpa kläder, men då blev det inte! vi hann inte dit för det stängde ju redan vid 6 tiden.. så istället tog vi med oss M och for iväg till riekkola för att grilla.

idag har vi däremot shoppat lite. & vi har även hunnit vara i salmis och sola.

nu ska vi fara iväg till solariumet så hinner inte skriva mer.. lägger några bilder!








blev kanske lite konstig ordning men skit samma!

söndag

sitter just nu här och väntar på ansa som är och handlar med sin mami! vi ska iväg till köpcentret för att kolla kläder, hpn skulle visst kolla skor till balklännigen? ja ska bara kolla efter kläder jag ;p

nu är det slut på helg också, har inte gjort något speciellt, endast tagit det lungt.
valborg hände det ingenting speciellt heller, var med A & L, vart nyktra och kollade på alla som drack. vart faktiskt en lyckad valborg för min del. utan bakfyllan o allt (Y).

kanske borde ringa och se vart ansa är då, fall vi ska hinna hitta något innan dem stänger!

 men här är lite bilder från förra helgen:









It’s a crime against the heart

jag har inte orkat skriva blogg på länge, men vill bara medela att jag är vid liv och kommer uppdatera här innom en snar framtid!

RSS 2.0