it's the time of the year

nu börjar det verkligen kännas att vintern är påväg! dags att ta fram vinterkläderna. nog för att jag redan för flera veckor sedan dragit på mig yllesockarna, dock endast ett par. till vintern brukar jag ha yllesocka på yllesocka, så kallblodig är jag.
på tal om vinterkläder så borde jag få min nya jacka nu i veckan om inte först nästa vecka. vilket som, jag drar redan ikväll fram min bruna peak jacka! jag älskar den jackan, vill aldrig göra mig av med den, så skön o allt.. dock har dragkedjan blivit lite seg men man kan ju alltid fixa.

idag har jag inte varit i skolan alls, vart så trött så jag stängde av telefonen så ingen skulle ringa o väcka..ibland får man faktiskt unna sig själv med lite ledighet tycker jag.
sedan kollade jag nya avsnittet av Greek, fixa mig osv.. sedan vart jag & ansa ute på promenad med våra hundar, mycket annat har inte inte hunnit med.

föresten, någon som vet någon bra serie som jag kan börja följa? vill börja se någon ny serie som det redan kommit några säsonger av så man kan ligga i sängen o kolla hur mycket som helst, det är så härligt.
jag följer redan 14 olika serier men det kommer ju endast en o veckan o vissa har inte ens börjar efter sommarpausen.. så nå förslag?

nåja, nog för mig.. ska ringa ansa nu! cya / f


12 sep

gomorgon! endast för att jag vart klar så tidigt så hinner jag skriva blogg, något som jag aldrig förut hunnit göra innan skolan.
så idag fyller jag år, happy birtday to me. faktiskt så betyder det också att jag har haft min supersöta nelly i 5 hela år! fick henne då jag fyllde 13, det blir det väl? borde vara iaf, jag är inte så bra på matte, speciellt inte denna tid på morgonen.

anledningen till att jag vaknade så tidigt vart för att andreas skulle jobba + att jag har så ont i halsen.. hostat hela natten osv. & när jag vart nu på morgonen o duscha så hosta ja så mycket så jag höll nästan på att spy. det är något allvarligt fel på mig.

nåniin, nu ska jag gå ner o försöka äta något innan gina kommer o hämtar mig!
cya / f



jag & nelly

hihi'



söt va? :D jag hade en aning tråkigt efter duschen här en dag.

6/9-08

vad gör jag vaken denhär tiden på en lördag morgon? det kan man ju undra sig.. jag somnade nämligen före 12 igår, har vart så trött på senaste så.

nu sitter jag här och funderar stort på att städa i mitt rum & sedan gå ner till källaren o träna lite. jag har bestämt nu att jag ska sluta käka onyttigt o börja träna! får hoppas jag lyckas.. med tränandet gör jag nog men käka onyttigt kommer jag säkert göra, speciellt nu när jag fyller år så brukar det ju bli en hel del tårta osv.

nu måste jag sätta igår med städandet om det ska bli något av det!
cya / f


godag!

så idag är det fredag, härligt! dock har jag inte som helst aning om vad jag ska hitta på. sitter här med lite beslutsångest, men det löser sig nog snart får man hoppas iaf! annars, nå förslag? är sjukt sugen på att göra något riktigt roligt..dock är jag väl alltid det?

snabb genomgång om dagen.
vi hade finska på morgonen & sedan historia! efter det for hela klassen till polarica på "möte". vi ska laga mat/servera på festen dem ska ha i aspen för 800 pers i januari.. så vi planera/snackade om det!
en kille som jobbade där trodde jag vart 26 eller 27, vilken förolämpning?

nåja, efter det strosade jag, linda & madde runt på stan i ca en timme tills sara-maria kom o hämtade oss.. vi förde hem linda till salmis & va en snabb sväng o kikade på våran stuga.. då först märkte jag att vi bygger garage? så ofta är jag där & så mycket berättar mina föräldrar för mig? haha.

nej men nu ska jag börja bege mig emot... vet inte ännu :D men orkar inte sitta här mer iaf så cya!



mina älsklingar ;)


rastlös

är exakt rätta ordet för vad jag är just nu, just sådär "vad ska jag göra? trååkigt" någon som känner igen den kännslan? värsta jag vet.
när jag ändå inte har något bättre för mig så kan jag lika gärna skriva något svammel här..

idag vaknade jag såklart redan vid 06.00 tiden pgr av att andreas skulle till jobbet. har alltid så svårt att somna om med tanke på att jag är tvungen att först vakna själv & sedan väcka honom, ligga där vaken tills han stiger upp så han inte försover sig. hur kan man möjligen somna om när en snoozar så länge?
så iaf, efter att jag tagit god tid på mig med sminket, frukosten & allt annat så började jag traska emot skolan.
hann inte ens till bussen så ringde gina o erbjöd mig att åka med henne till skolan i torneå.
skolandagen vart precis som alla andra dagar, inge märkvärdigare alls.

efter skolan for jag med gina & linda hem till mig för att kolla film, vi hann baka en kladdkaka med daim oxå! trevligt värre det.. sedan har jag inte hunnit med så mycket mer än så.

nu sitter jag här & funderar starkt på att ta med mig hunden på en promenad, om hon är hemma dvs (hon är förmodligen någonstans med mamma & pappa, hon sticker inte iväg helt ensam)
detta skrev jag endast därför att jag fick tidigare en fråga att hon hon rymmer ofta när jag säger/skriver att hon inte är hemma..låter väl en hel del dumt.

föresten så har jag bytt nummer, så ring inte till mitt gamla för min lillasyster har det nu.. för tillfället iaf, har ingen som helst aning om hur länge det varar men ring inte dit iaf!

nu ska jag avrunda hära. cya / f

RSS 2.0