aktiv bloggare

är vad jag är! eller känner mig lite som det nu på senaste tiden..
så idag är det lördag, dagen har börjat rätt bra.. har endast tagit det lungt & hunnit fixa mig i lugn & ro, inge stressande någonstans, som tur är! har stressat hela veckan till skolan pgr av att jag inte velat stiga upp i tid, & så har det såklart vart några missar då ja trott att vi börjat halv 9 fast vi börjat redan 8. nog om det nu..

just nu sitter jag faktiskt här o väntar på mat med en skrikande mage! härligt värre.. jag vet inte alls vad jag ska skriva förutom att jag börjar bli förkyld! & det som är så jobbigt.. dock får man väl skatta sig lycklig för att man inte har magsjuka. nu när det ändå är många som har/haft. är inte alls sugen på att spy o ha mig. faktiskt så kommer jag inte ihåg när jag senast haft magsjuka, nångång när jag var liten måste det varit! kommer inte ens ihåg.

& sådär på tal om bananer så fyller jag år snart.. sådär intressant! nåja, har inge mer att komma med så jag avrundar hära.. trevlig helg till er alla läsare, om det är någon som läser alls!
cya / f



fredag

är det idag. känns bra för linda & jenny har kommit hem idag! dem hade visst inte köpt något åt mig men fick iaf ett cigg pack & vykort som linda glömt skicka.. men det gör inte allt för mycket för skulle väl ändå fått det efter dem kommit hem, så kanske lite ovärt? 

 oj, nu ringde andreas! ska gå o möta honom :) hejps!
föresten så älskar jag honom över allt annat! mitt allt


söndag

efter en helt meningslös helg vill jag bara meddela att jag faktiskt fortfarande är vid liv! bara sådär utifall någon gives a shit.
när jag skriver att helgen vart meningslös så menar jag att den verkligen vart helt usel, har sovit mesta delen dock men tiden jag vart vaken har jag inte vart någon höjdare. kanske för att det är första helgen efter att skolan börjat? man är bara trött o jävlig.

vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inget intressant att berätta förutom att min telefon mår bra igen, gjorde en total återställning. det dåliga var då att många kontakter vart borta, men vi överlever!

på tal om ingenting så har jag lagt hårförlängning, känns bra att ha lite mer hår på skallen, själv har jag så tunt så.

nu ska jag slå på en film & lägga mig sängen så tjao!

cutest eyes and the greatest smile

godag!
idag vaknade jag vid halv 10 tiden när andreas skulle iväg, kunde inte somna om så ja steg upp. det var bra för 15 min senare ringde gina så jag tog en snabb dusch, fixade mig & sedan kom hon o hämta mig.. det var meningen att vi skulle luncha i skolan, dock när vi kom dit så märkte vi att det var äcklig mat så vi åkte vidare till ica & köpte oss en varsin baguett & dessutom en varsin kitkat till kaffet som vi drack när vi kom tillbaka till skolan..

vi satt i skolan en stund & spelade kort, men eftersom vi först började klockan ett & alla andra hade lektion så for vi ut på jakt efter björnborg handväskor men till våran besvikelse så fanns det varken i torneå eller haparanda några fina.. så vi försökte med att föra in min telefon på lagning men det gick dessvärre inte alls så bra det heller pgr av att jag inte hade kvitto med mig.. inte för att jag har det heller? inte jag som köpt telefonen heller så det förklarar den saken! pappa får ta hand om det dära.

nej nu ska jag göra något vettigt.. bjuder på lite bilder först!



jemppan på midsommar, haha sexig!



midsommar där med! linda fiskar



jag & älskling för  typ ett år sen.


godag

nu är det slut på lov & skolan har börjat, hur det känns vet jag inte ens om vi ska prata om.. är väl rätt uppenbart? dock känns det hur bra som helst när man tänker på att det är sista året man går skola, eller för mig iaf! jag ska aldrig mer sätta mig vid en skolbänk, ett som är säkert.

vi har hunnit sitta vid skolbänken 2 dagar, några ynkliga timmar & intrigerna har redan hunnit börja, hur ska vi klara oss hela året? dock kanske det beror på att höstmörkret gör oss så deppiga, jag tror starkt på det!
nog om det! något positivt är att våran tokfia till kökslärare som jag klagat över någongång tidigare i mitt aktiva bloggande har sagt upp sig/fått sparken? jag vet inte riktigt säkert vilket men hon är iaf borta & jag är så lycklig, hon gjorde mig så tokig, säkert fler från klassen oxå.. vi kommer få en ny lärare, jag håller tummarna för 120 pers att hon kan svenska, så slipper vi stå som frågetecken när hon säger åt oss att raka golven, duka golvet eller lägga maten i mickrovågskokaren.

på måndag kommer det lön, känns härligt för jag är verkligen i behov! jag måste ladda garderoben inför vintern.
föresten, någon annan änn jag som tycker det är hur härligt som helst nu när det börjar bli mörkt om kvällarna/nätterna, man får sånt sug av att motionera hur mycket som helst.. nu låter jag helt sjuk säkert, i don't care! här ska motioneras mycket innan det blir slask & vinter..

vad ska man hitta på ikväll då? mitt rum skriker åt mig att städa men jag vill bara stänga örona & ögona så jag slipper höra eller se på det! känner inte alls för sånt just nu..

på tal om ingenting så har min telefon halft gått sönder, jag kan inte skicka/ta emot sms nåmera.. kan heller inte gå in i min inkorg eller skickade sms! måste lämna in den på lagning & gud vet när jag får tillbaka den! men den stora frågan är ju vad jag ska ha för telefon under tiden? jag äger inte en telefon som fungerar.. måste kolla med min familj om någon annan har! tvivlar starkt på det.

nej nu ska jag inte skriva mer, får gå o göra något vettigt, dock tror jag inte det kommer hända,´det är endast önsketänkande, jag brukar tycka om att göra så.

sist men inte minst vill jag påpeka att jag älskar andreas mer än allt annat!

long time ago

detta inlägg är tillägnat till ansa, endast för att hon bad mig så snällt att skriva blogg.. dock något som hon nämt ett ex antal gånger tidigare men jag bara inte haft den orken? nu måste jag vara extra snäll emot henne eftersom hon kommer vara en del ensam pgr av att hennes käraste åker iväg & jobbar i sthlm..

nå kan berätta lite vad jag gjort dem senaste veckorna när jag inte haft tid/ork att skriva blogg.. många som dessutom klagat på att jag alltid är "gone" på msn.. kanske för att jag försöker göra det bästa av den helt otroligt dåliga sommaren som vi fick är uppe? jag som önskade en resa någonstans längre ifrån hpda, jag kom så långt som till piteå då det var nolia.. sen hunnit vara till luleå & kanske inte så stolt säga att det var allt? jag har heller inte jobbat så mycket på den senaste tiden.. inte faktiskt gjort något speciellt kul alls! därför kan jag förklara denna sommar som helt klart den sämsta någonsin.. förutom att jag varit mycket med min käraste, det har varit allt annat än uselt.

gjorde ett försök att hitta någon bra sommarbild men måste tyvärr säga att jag inte tagit nå speciellt mycket bilder så ja hittade ingen som passade in! får komma med en senare.. nåja, nu ska jag tröga mig vidare! hejdå


RSS 2.0