Weekend in paradise*

nåjo nog sitter man hos jenny och små krökar sådär ba tja.
lite små dragen, sitter och svamlar med E,A,S,J,J.
nog är dom allt slut som artister.
vid elva ska man till sj och hämta L och sedan krogen.
JAG TYCKER OM LINDAHHHHS HOUSEEEE!





/jonna malm all about love fridah!

frida, gumman, du är bäst :) <3

torsdag

idag vart vi med skolan till kalix för att se nå högskolasak? visste inte riktigt innan va det va vi skulle se, inte efteråt heller fall ja ska vara helt ärlig.. så jag & m tappade bort oss där ett tag men hittade rätt ändå. men eftersom vi vart mindre intresserade av allt så gick vi hem till hennes pojkvän. han körde oss hem till haparandra igen, vart rätt trångt men det gick hur fint som helt ändå.

så eftersom vi aldrig åt något i kalix & matsalen vart stängd när vi kom tillbaka så gick vi till nya konditoriet & åt baguett.
efter det så traskade vi tillbaka till skolan, gjorde religionsprovet tidigare så vart hemma vid halv 2 tiden.
jag & A somnade vid 2 - halv 3 och sov till halv 6 ;/ .. tur för mig att jag först börjar 10.05 imorgon så får man sova lite längre då jag kommer vara vaken halva natten.

imorgon är det fredag, vilket betyder helg! härligt.. veckan gick hur fort som helst när man vart varje timme i skolan ;p undra hur det kommer sig!
funderar fortfarande på vad man ska hitta på ihelg.. vill göra något riktigt kul! men då är frågan, vad? någon som har nå förslag? .. nu ska jag gå. hejdå

What type of heart do you have?

Careful Heart



You take your time and do not fall in love easily.You give 50% in a relationship, and expect 50% in return.You like to handle your problems directly and immediately. You are alright with not seeing him/her so often. you expect the person to change for you.You measure your desire to whomever you love by the amount of desire he shows you.You fall out of love easily.

gjorde en quiz på facebook! kan inte säga att den stämmer alls :) underliga frågor vart det dessutom.

om någon undrar varför det inte går att ringa till mig (om det nu inte går) så är det antagligen för att min telefon dött pga vattenskada, dock funkar den nu. både jag & telefonen fick en hel hink med vatten på oss idag. nå idioter hade parkerat en vagn utanför våran dörr, så när jag öppnar den så får jag vatten över hela mig. när jag går iväg så kommer tydligen deras lärare dit & frågar fall någon fick vatten över sig så svarar en finnekille "det vart ändå bara nån svensk". snacka om att dem inte tycker om att ha oss där endast för att vi är svenska. nåja, inte länge kvar så är dem av med oss.

jag undrar varför det inte kommit nå nya avsnitt av oth eller two and a half men? stod på tv.com att det skulle komma idag. & jag som såg fram emot det..

idag vart våran lärare sjuk så vi fick vara med andra halvan av klassen i köket. vart amerikanskt tema idag så lagade vi först pannkakor med lönnsirap & bär till frukost. sedan hamburgare & pommes, chips med tacosås till lunch. efterrätten blev friterad snickers (väldigt speciell smak, inte nån höjdare om jag får va ärlig) & brownies, sen cheescake som ingen orkade äta. glömde nästan nämna milkshake & smoothie! blev rätt mycket, hoppar nog över middagen idag.

dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Du är sällskaplig och du har lätt för att knyta nya kontakter, om det behövs. Produktiv och trevlig dag.

nu ska jag läsa vidare på aftonbladet.


26 jan

gjorde ett stort misstag, sov några timmar ;/ inte smart.. vill kunna sova inatt ju! nå, om jag pluggar lite så blir jag säkert trött.

vart nyss på en promenad, fick inte med mig någon så gick själv. rätt skönt måst jag säga, ibland är det faktiskt skönt att gå själv o lyssna på musik.
på tal om musik så måst jag komma ihåg att lägga mer på telefonen, börjar lessna på det jag har.
vet inte riktigt vad jag ska skriva, lite om om fantasi nu sådär på kvällskvisten.

jo! har kommit på en bra sak. ska börja tjata oftare på våran lärare att få sluta tidigare så man hinner med ringlinjen när den kommer vid 1 tiden o hämtar från torneå. för idag fick vi sluta tidigare, då åkte jag & m med den, då körde den ända hem till mig för att lämna av min granne som tydligen åker med den. men eftersom jag hade historia på t-skolan så vart det ingen ide att hoppa av hemma. men på tisdagar skulle det vara hur bra som helst för då har jag ingenting efter torneå.

nåja, idag åkte pappa & bror till ylläs så bara det vart bara jag,mamma & julia hemma så jag lagade mat åt oss när jag kom från skolan.. gjorde tacopaj, det vart hur gott som helst! lyckades faktiskt, dock inte så svårt men ändå. j skulle hjälpa mig, men hon vart inte mycket till hjälp, hon gjorde salladen.
är rätt tur att man aldrig är i köket nåmera i skolan, då vill man verkligen inte laga nå mat när man kommer hem från skola, då är man hur less som helst.

men nu ska jag hoppa i duschen!

föresten, så vill jag bara påpeka att jag älskar min pojkvän, han är underbar.

trött!

ja, jag är! & har dessutom vart det hela dagen.. kan bero på att jag somnat först vid 3-4 tiden inatt, vart så trött men kunde ändå inte sova. kan inte säga att det gjorde min dag bättre med all mag& ryggvärk.. dock klarade jag mig en hel skoldag! måst erkänna att ja är rätt stolt.
 

nu fick ja brottom, hejps!!


jag hatar..

min telefon! alla nummer är nu borta änn en gång.. för er allas information så är sony ericsson W910i den sämsta som någonsin gjorts! & jag vill ha en ny ;/ ingen ide att föra in på lagning, dem gör aldrig nå vettigt ändå.

igår vart jag rätt lat, konstigt? jag hann vara ute med m en sväng, vi gjorde inte allt för mycket, hämtade frassemat osv.. senare på kvällen vart jag hemma, vilade en stund innan a hämtade mig.. han vart hundvakt åt emmas hund, så vi gjorde inte allt för mycket.. vart nog inte mycket mer änn så, somnade nästan direkt vi kom hem! vart så trött..

nu sitter jag här o väntar på mat, vilket kommer ta hur länge som helst säkert! efter att jag käkat så ska jag fara iväg till m-lund, funderar på att kanske ta en promenad dit? vi får väl se.


ånger

så sant så, jag ångrar att jag drack igår.. kunde haft mycket roligare hemma! ursäkta mig om jag är så ärlig, men allt vart ju en stor besvikelse. dock så blir det ju så roligt som man gör det till, kanske ansträngde vi inte oss allt för mycket? nåja, jag & m hade rätt kul där ett tag om inte annat..

nejnejnej, vill ha mat.. funderar på frasse eller max?

meeen, nu dricka något innan jag dör..

tjolahopp

hörde att jag missat en riktigt toppen utekväll igår, kan det verkligen stämma? jag vart med min älskling, kollade tv, pluggade och sedan somnade jag in i en riktigt tung koma som varade till klockan 6 på morgonen. vad man möjligtvis vara bättre änn det?

så ja, jag vaknade vid 6 för då började smsen komma igång, och det slutade inte där inte! fast jag anstängde mig så för att kunna sova en stund till.. hann knappt öppna ögonen så ringer det, och där efter stiga upp för att nästa vill väcka med ännu mer sms. dock menar jag inget negativ med detta! kul o veta att folk så gärna vill ha mig till skolan att dem anstränger sig så för att väcka mig.

i morgon så lär jag inte ha så mycket tid att skriva blogg, beror helt på vad dagen bjuder på.. dock känns det rätt välplanerat redan. vet redan att jag har skola kring 10 tiden, blir inte länge dära kan jag tro eftersom A ska åka iväg till luleå så vi hinner knappst göra allt för mycket projektarbete. känns rätt skönt men stressande på samma gång, vi har inte allt för mycket kvar att göra men däremot ont om tid. men det fixar vi! jag är övertygad.

sedan blir det att springa runt på stan antar jag? M kommer ha problem med klädval som vi är så mycket väl vana vid ;)
vet ännu inte fall jag åker till seskis med M vid 3 tiden eller fall det först blir senare. det är ett senare problem!
men senare bär det av till mattila som säkert för dem flesta andra.

nejnejnej!! nu ska jag springa över till min systers rum för att irritera henne, men inte allt för mycket! då lär jag väl få ångra det vid ett senare tillfälle.


hejsan

är på besök hos m & n :) såg att hon hade smörgåstårta i kylen & jag som  är så snäll fick ta en bit, ojj va gott det ska bli!
sen ska jag leta fram hennes teoribok så ska jag plugga lite medans dem går till bastun..
vart egentligen meningen att dra ut på krogen en sväng idag för att mikaela fyller 18 (grattis), men blev inte av för min del. fick nämligen min närvarolapp idag så måste börja dra mig till skolan.. något som jag verkligen inte alls känner för! hade det varit något vettigt vi gjorde så kanske man hade orkat. snart börjar vi väl att blanda drinkar så då kommer väl min närvaro höjjas mycket. haha!

fick föresten hem något abonemang från glocalnet, vilket jag inte beställt.. det ringde någon förra veckan o sa att alla studenter skulle få det, dock verkar jag va den enda.. jag är inte ens intresserad! men jag gjorde mig av med det iaf. fick vänta hur länge som helst, snackade säkert med 120 gubbar & kärringar innan jag blev av med det. fick vänta hela tiden, och det kunde inte göra mig lyckligare! till slut när jag snackade med den sista så skrek jag nästan. (observera nästan)

jo, för någon dag sedan när jag vart hära så höll n på att visa mig alla leksaker som jultomte kommit med åt henne. så la jag märke till en väldigt underlig sak. hon hade en sånhär kassa leksak som man leker affär med, svårt att förklara.. dock saken var den att på "rullbandet" var det en bild på en ölburk som det stod beer på. det tyckte jag var väldigt underligt med tanke på att det är en barnleksak, kunde dem inte gjort en läskburk eller något annat? sjukt enligt mig! det är ju ändå en barnleksak.

nåja, nu ska jag avrunda!

btw, om 10 dagar så kommer l hem. inte allt för länge kvar.. saknar faktiskt ;)

..

mycket läsare idag, undra varför? haha.. här hittar ni ingenting iaf.

fredag

först och främst vill jag gratta både lilli som fyller 18 år idag & tomi som fyller 19 år idag! båda är mina klasskamrater.. dock inte så länge till, lite tråkigt fall man lägger upp det så ;/.

så idag har jag vart till skolan, blev inte mycket gjort men fredagar brukar vara så. efter det så har vi snurrat runt på stan, hann dock vara med A en stund innan han fick brottom iväg!
nåja, ska börja sminka mig och fixa håret nu, blir utgång ikväll så!

en sista sak innan jag ger upp skrivandet.
ska vara helt ärlig om att jag tar väldigt illa vid när människor jag knappt någonsin talat med säger att jag är/verkar elak eller dryg eller något annat.. jag är inte sån, och det vet alla som känner mig. visst, alla kan ha sina dåliga sidor, kanske har jag dem mer änn andra. men tycker för det inte att ni ska dömma mig för den jag ser ut att vara! nu menar jag inte någon speciell, för det finns ju så många som säger/tycker saker om mig. dessutom så borde ni veta att jag inte märker själv vad jag råkas göra för miner eller liknande.

allt för mig,  cya

torsdag

det är helt sjukt vad jag är skoltrött.. känns som jag skulle kunna hoppa av när som helst, dock ingen vidare smart ide, har så lite kvar.
så idag for jag aldrig till skolan, har endast vart hemma.. det är så kallt så ja inte vågat mig ut, men ska snart på promenad, kanske med ansa.. måst ut med hunden iaf, hon har vart efter mig hela dagen o vart jätte mammig. vet inte riktigt va det är med henne.

vet inte vad jag ska skriva, har inte haft så mycket vettigt att dela med mig av dem senaste dagarna för har inte gjort speciellt. vart med min älskling & pluggat teori.

nejnejnej! nu ska jag leta fram en varm mössa som jag kan ta på mig när jag ska ut, är ju ca -20 ute..


måndag

jag klarade av en hel dag i skolan (nästan) , kom hem för att vila mig men somnade in i en djup koma ist! så nu sitter jag här nyvaken med sprängande huvudvärk.. ibland undrar jag hur jag lyckas, har änn en gång stängt av väckarklockan som jag la så jag inte skulle sova hela dagen/kvällem.

föresten så är jag en del besviken över min färgning igår.. mina blonda fina slingor är nu grå.. eller kanske gråblåa? dem skiftar lite. detta betyder att jag får lyckligt (ironi) spendera ännu mer på detta hår. men det är inte dyrt som tur är..

just nusitter jag faktiskt och funderar över fall man borde fara iväg till ica och inhandla lite choklad eller kanske sorbet, oj så gott det skulle vara! kanske skulle vara bra mot min huvudvärk, dock gör det säkert ingen skillnad men det är något som jag skulle vilja tro.

vad är det för fel på bloggen? man måst verkligen anstränga sig fall man ska publicera ett inlägg.. gör mig verkligen irriterad.

lite sena nyårs bilder! men bättre sent änn aldrig.


jag ber om ursäkt..

för att jag uppdaterar så sällan! har inte riktigt haft tid nu på senaste.. men innom snar framtid kommer det bli ändring.

lördagskvällen spenderade jag med m & a. vi vart o snurrade på stan nästan hela natten, en sväng på kaffe hos m efter att a lämnat oss.. blev rätt sent, jag & min älskling vart hemma just före 5 nångång. eftersom man vart ute så sent så kändes det nästan på morgonen att man skulle vart bakis fast man inte drack en droppe. dock kanske det också vart för att det luktade gammal sprit i rummet när man vaknade.. vem ska man skylla på då?

så idag har jag alltså inte hunnit med så mycket.. vart ut med A på promenad för en stund sedan, härligt var det om inte annat.. blåste en del men inte så farligt. sitter just nu och funderar på fall kusin vitamin glömt bort att vi skulle fixa med mitt hår idag? hon skulle komma vid denna tid, borde kanske ringa och höra.

hälsningar från movägen

fanns inget att göra så for hem till jenny, linda är hos christian nu! vågar väll inte komma hem när hon vet att jag är här (:
kollar på ztv nu, kommer säkert nån bra låt snart..


nu är jag här:) det var emilia som skrev, det skulle föreställa mig..
dock det hon skrev stämmer väl in rätt bra, hah.
fick lite smått hjälp av j & m med facebook, jag är så nörig så jag inte fattar allt, fast det är så lätt!
ska försöka va inne där lite mera.

nu ska jag sluta skriva för mina fingrar är så frusna för vi vart just ut, det var då emilia hann skriva här.
hoppas det blir varmt nu när m eldar!
hejdå
linda, skratta nu inte för mycket när du läser detta!

hejhejhej!

börjar bli lite småseg på att uppdatera har jag själv också märkt, förlåt! ska bli ändring.. ska försöka om inte annat.

jahaa, så nyss la ja mörkbrun färg i min lillasysters hår, hon ska väl hoppa o duschen om ca 15 min så då får vi se fall det blev den färgen vi hoppades på. efter det så ska vi faktiskt gå ut på en promenad, mitt förslag såklart! känner för att gå ut i mörkret o vandra lite. det lär bli mysigt ska ni se!

sen ska vi lägga fast hårförlängning på henne oxå! hon kommer nästan se ut som mig i håret bortsett från min blonda slingor, haha. inte första gången om jag ska vara helt ärlig! vi har ofta samma hårfärg, vet inte riktigt varför men det blir bara så. vi har samma smak helt enkelt.

nog om hår!
så idag har jag städat mitt rum, känns riktigt skönt. och sen har mitt humör vart åt skogen så jag har vart elak o skrikig också. vet inte riktigt varför jag är på så dåligt humör, ibland är man det utan orsak. dessutom så blir det inte bättre av att alla retar mig o gör mig ännu mer arg änn vad jag redan är.

föresten så saknar jag L som först kommer hem om 4 veckor..

hihi

är korthårig nu :| men inte länge till! ikväll har jag långt igen. kanske färgar jag också, vi får se vad som händer.

fan ja blir tokig på detdär jävla borrandet, hör inte musiken ja spelar!!

jag älskar andreas ♥

söndag

någon som vet exakt vilken dag skolan börjar på? för jag har ingen aning om jag ska vara helt ärlig :D eller jag fick ju någon lapp där det stod men nu vet jag ju inte vart den tagit vägen. mitt rum är jätte stökigt och jag får bara mer och mer ångest när jag ser det.. nej! imorgon ska det städas här..

så ihelg har jag endast vart med min älskling. vi har kollat mycket film, ätit godis & chips osv. bara allmänt haft mysigt.
nej, nu måst jag gå ner o se efter fall ja hittar mig nå mat ist för denhär chokladen jag håller på att trycka i mig just nu.

2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  säkert hur mycket som helst!
2. Höll du några av dina nyårslöften? gjorde aldrig några, dock ska ja hålla dem jag gjorde iår
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? finland typ, vart inge längre.. men iår får det bli dubbelt
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? vet inte riktigt
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?  inga jag kan komma på nu, finns såklart hur mycket som helst bara man börjar tänka.
8. Vad var din största framgång 2008? bra fråga
9. Bästa vännerna i år? min pojkvän såklart, sen ansa & linda :)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? förkyld ett par gånger, inge mer
11. Bästa köpet? som jag köpt själv? nå kanske min dvd eller något, inte köpt själv så mycket annat
12. Vad spenderade du mest pengar på? hm, kläder, skräpmat, godis o allt annat svammel :p
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? mycket, men mest av allt andreas
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? vet inte riktigt, poker face?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare helt klart!
16. Vad önskar du att du gjort mer? kan inte komma på nåt nu
17. Vad önskar du att du gjort mindre? käkat godis o svammel.
18. Hur tillbringar du julen?  med familjen, mormor & morfar!
19. Blev du kär i år? nej, vart redan sen tidigare, dock blir man väl bara mer & mer?
20. Favoritprogram på TV? oth, dh, greek, two and a half men o så mycket mer.
21. Bästa boken du läste i år? läser aldrig blöcker
22. Största musikaliska upptäckten? ingen vad jag vet
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? hm, ville ha ett armband minns jag iaf, det fick jag av min älskling.
25. Något du önskade dig men inte fick?  tror inte, brukar inte önska mig saker typ
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?  hm, vart på krogen iaf.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ska inte klaga, allt vart väl bra :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? lite mer än bara jeans & huvtröjja.
29. Vad fick dig att må bra? familjen, andreas såklart, mina vänner osv.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen
31. Vem saknade du? ingen speciell

RSS 2.0