,.,.,.,

nu sitter jag här i min ensamhet efter en hel dag bestått av att umgås med laura! har faktiskt haft en rätt bra dag, vi har varit hos mattias, sedan hemma hos mig o käka tacos & diskutera en hel del med min mor.. sedan har vi kollat film, det vart myspys.
känner egentligen inte för att skriva blogg, har ingenting att berätta men tyckte det såg ut som de inte uppdateras på länge.. någon dag får jag komma med ett ordentligt inlägg, sedan när det händer något jag kan skriva om..
jaja men nu hejdå! sweet dreams..

bad day

yes! idag är jag fan på dåligt humör.. eller just sånt då man bara vill att alla ska dra åt helvete & låta en enbart vara ifred.
känner ni igen er?

efter ett misslyckat försök av att laga mat så sitter jag här, fortfarande hungrig!
funderar på att hoppa in i duschen för att sedan göra mig klar, kanske för en promenad? verkar vara rätt fint väder.. skulle vara skönt med en promenad, helt ensam & bara lyssna på musik.

ahh, har ingenting mer att skriva..

/ f

ö-tå, jobb osv! ..

så jag har haft en rätt trevlig helg om jag ska vara helt ärlig. ska ta en snabb genomgång, orkar inte skriva en hel roman.

tidigare under fredag kvällen vart jag hos linda, vi vart till resebyrån oxå, dock fungerade inte datorn dära så blev inge info? nå, vi tog iaf med oss kataloger som vi bläddrade i när vi kom tillbaka till linda..
senare ringde A om jag skulle komma med dem o åka båt & det gjorde jag.. vart rätt kul, men kallt till slut.
efter båtresan gjorde vi inte mycket alls, var ute en sväng & sen hem för ja va så trött, somnade nästan direkt så, hehe.

på lördagen åkte vi iväg till ö-tå på marknaden, men efter att alla sölat så mycket så hann vi inte se speciellt mycket för dem hade redan börja ta ner alla saker osv, lyckat.. nämen, vi hann iaf kolla lite.. ja fick köpa mitt godis iaf, det jag var ute efter :) när vi kom tillbaka till stan så gjorde vi inget speciellt, åkte runt osv.. vart hemma vid 3 tiden tror jag det var? minns inte riktigt, kollade väl inte på klockan.. nå iaf, halv 6 tiden på morgonen ringer gina o säger att ja ska komma o hjälpa henne på jobbet, men ja somnade såklart om, just före 7 ringde hon igen, då fick jag skynda mig dit! dock skulle jag egentligen först börja 8 men gina vart väl trött efter att endast sovit 1 ynklig liten timme.
det var EN ANING jobbigt att jobba när man inte mådde så bra ;/ .. nå, det gick iaf!

när jag slutade vid halv 12 tiden, for ja hem men kunde inte sova då så ja satt här o dumma mig tills jag for med ansa & robban på promenad, vi gick inte så långt för det var mygg, vi gick i riekkola så..

nåja, nu ska jag sluta skriva.. A vill ha datan så :) ska kolla tveller något, cya!

i won't disagree

hejhallå! nu börjar det kännas segt att blogga, reedan? ja, menar ju det ;/ känns tomt, kommer inte på något..
men någon rad ska ja väl fixa!
så igår kollade vi "i am legend" sen va rätt bra, lite småjobbig men gick o se iaf.. vissa gånger va de rätt spännande, enligt mig iaf. a däremot lessnade fort o ville inte se nåmera, men vi kollade klart iaf :) dock ingen film man vill se fler gånger. 

nåja, idag har jag inte hunnit med så mycket.. var med ansa & robban på promenad (som vanligt) vi är rätt ofta faktiskt, det är ju bra såklart.. känns bra o va lite aktiv när man äter så mycket onyttigt hela tiden! igår var jag med laura på promenad oxå, gick rätt långt så nu har ja lite ont i ryggen ;/ .. alltid min satans rygg! blir tokig.

nej nu orkar jag inte skriva meningslös fakta nåmera, ska kolla ett avsnitt av weeds.. sen får vi se va som händer :D
tjao!


titt ut

hejhallå!
slööö dag som vanligt, inte gjort ett skit typ.. jo, lagade skit god lasagne faktiskt.
sen har syrran sytt in mina jeans som va så stora, så nu sitter dem bra :D
nu ska ja mänka chips & kolla film!
cyyaa / f

hejhejhej alla glada :D

nu börjar det verkligen hända något här i min blogg, märker ni det? jag har blivit aktiv på att skriva! haha. dock kanske det inte varar så speciellt länge, brukar vara så. direkt det blir lite sol på himlen så kommer det sluta komma inlägg kan jag lova er!

nu sitter jag här & funderar vad som hände med mitt jobbande egentligen? dem lovade ju att efter midsommar skulle jag få jobba hur mycket som helst, tycket det var mycket mer innan.. dem har inte ringt om jag ska jobba & jag har inge schema heller så ja har ju ingen aning om när jag ska jobba. kanske behöver dem inte mig nu? det var ju kul! borde inte tackat nej till kommun jobbet ju, gaahh!! blir så arg.. nog om det! nu ska jag skynda mig hem till ansa, vi ska nämligen ut med robban(hennes hund) på promenix, sedan solarium! man måste ju bli lite brun på något sätt ;)
ha en underbar dag alla, jag ska då göra  mitt bästa för att min ska bli det! haha, tjao!

fullt normal sommardag.

så fortfarande har det inte varit något toppen väder, blåsigt & jävligt! ja hatar mest när det blåser, det får fast regna eller åska bara det inte blåser.. nog om det.
kan ta en snabb genomgång om hur min dag sett ut.
började med att jag vaknade o det var iskallt (hade varit hela natten) ja va hungrig, ville duscha o allt annat så ja vandrade hem halvsömnig. sedan satt jag här o tog det lungt tills jag for med ansa vid ca 4 tiden till rusta, vi köpte muffins,kex & festisar så satte vi oss o fika, rätt mysigt! dock något som vi gör rätt ofta måste jag erkänna, vi har våra udda utflykter! allt annat än normalt vissa gånger, men roligt såklart :)
senare under kvällen vart jag med a,a & k o åkte lite båt.. rätt trevligt, dock var ja en hel del blöt efter den färden, men det gjorde inte så mycket!
när jag kom hem så åt jag, hungrig som jag var, som jag alltid är då! efter det så somnade jag.. hann sova en timme så ringde a & väckte mig, så nu sitter vi här efter en sväng ute.

& nu undrar säkert flera, vad hände? DET BLEV BRA! enda svar jag har.. haha :)

allt för mig, ha en trevlig natt. / f



bjuder på en bild ja hitta när ja googlade lite! rätt ful.

förvirrad.

är rätt ordval för vad jag varit i helg, allt har gått så fort så jag knappt hängt med. men vi hoppas på att det är bra iaf? jag vet att jag gör.
nåja, endast för att det är så dåligt väder så funderade jag på att skriva några rader här i bloggen! dock för att jag inte skrivit så mycket heller.

jag vill att den som är skylldig svarar ärligt på denna fråga! vem jagade iväg solen? jag som hoppades på att få bli lite brun. jag hann en dag dra med mig gina till stugan & sola.. & faktiskt så badade jag, det var allt annat än varmt i vattnet men jag överlevde det.. helt ärligt så var det rätt skönt också. men som det ser ut nu så vart det den sista varma dagen denna sommar här i haparanda iaf.
nå, ska inte klaga heller.. vissa ska ju dra till resebyrån o boka en resa någonstans vart det är varmt! någon gång i augusti bär det av om allt nu blir som planerat dvs. - här hoppas jag på det bästa ännu en gång!

nog för mig! ha en trevlig söndag alla.

hatar att komma på en rubrik..........

så idag har jag haft en rätt sliten dag, kanske inte så svårt att tänka sig efter att det blev en väldigt sen kväll igår, haha.
nåja, har typ sovit en hel del! + att jag vart på movägen 6B o käkat pizza & det vart skit gott :) vad mer har hänt då? jo, jag vart med mulkkunr2 (jenny) till jala..
senare på kvällen vart jag med ansa & robban på en rätt lång promenix, häärligt med så mycket MYGG..
ja o sen vart ja en ytterligare gång till linda! o nu sitter jag här, lyssnar på musik & funderar starkt på att kolla ett serieavsnitt av weeds o sen tvinga mig själv till sömns för är inte så trött.. vill inte missa hela morgondagen pgr av att jag sover.. & ifall dem skulle ringa från capen o säga att ja ska komma o jobba, då skulle det va bra med sömn.. nog om det, nu orkar jag inte skriva mera! men lovar att uppdatera oftare, fall det ens är någon som läser?
sweet dreams people.. love / f

Freeeyda spiller mjölk och har salami mellan tangentbordsknapparna....

Hon misslyckas med inloggning, men: Say anything... Hannas låt "if i could swim, I'd swin out to you in the ocean". Så är det. H hälsar från yttre rymden att hon aldrig har mått såhär jävla bra! Vi har badat och såhär efteråt känns det king även om det just då kändes isklallt ;o Dimmigt, och alla vi hindrade H från att dyka från cementkajen. Hajen skulle ha tagit henne, allvarligt. Frida låg på köksbordet och spred gurkor omkirng sig efter att vi bastat och lagat en riktigt god sen middag :) Hejhej. Fan jag måste sluta med citatet "hejhej" som min partner in crime har smittat av sig med... Fult när vi går ute på stan och säger hejehj mitt i allt och den snygga killen som cyklar emot hälsar. haha... Frida vet inte vad jag skriver, hon orkar inte läsa och inte jag heller: men hur som helst så sa hon att -hejhej, hoppas jag mår bra imon =).... Jovisst, absolut. Alarmet ringer 10, vi behöver sömn och därefter håller vi igång igen. Ska avrunda här.. Om Frida låter oss sova och kan hålla käften utan att dricka mjölk och skrika ut MULKKU med olika röstlägen så ska det nog gå riktigt, riktigt, jävla bra. Håll käften Frida, klockan är kvart i sex. Jag saknar min sötnus men det är inte dyrt; dom här duger mer än väl! Off we go tjao. Äääh, skit i det här inlägget, det är bara Fridas blogg trots allt ;)

/Tina igen, något tidigare på tisdag morgon, hejhej..

Night full of hope

Eller hur va? ;o Nej inte alls, men det har varit en kväll full av dancing in the moonlight. Återblickar till när en viss L var husvakt och hur ogenerösa och ouppfostrade vi var. Men det är inte dyrt ;)
Just nu är det så att det talas om nakenbad på stranden. J kör oss dit, även om det lätt skulle gå fint om min syster tog över ratten. Friida fick av någon konstig anledning för sig att min sjuttonåriga tvillingsyster är något över 20, 23 kanske. Precis som min älskade Skeppares 23 tårar. På tal om, så ringer jag henne snart men iallafall.. Otrohet snackas det om här runt bordet, men eftersom det inte är något trevligt ämne byter jag så fort jag dyker in i konversationen igen. Frida ville att jag skulle skriva något här, och eftersom det har blivit nog mycket skitsnack här vill jag bara fort nämna att vi alla luktar rök efter "grillning" och att vi ska skölja av oss det i älven. Hejhej, slutpunkt piste :)
/T

RSS 2.0