vi är lite efter! jag vet..

mamma står där nere och gör våfflor & jag väntar otåligt! vi är lite efter, har vart våffeldag för längesen. men bättre sent än aldrig.

idag har jag och ansa vart ute på isen med hundarna, men vi gick inte allt för långt.. för att min älskling har ont i magen så hon ville inte gå. vi får ta igen när hon mår bättre!

vart meningen att vi skulle till gymmet idag, men vi bestämde oss för att träna extra mycket imorgon eftersom vi båda är så trötta. det är konstigt, ingen av oss har vart till skolan idag. så det betyder att vi sovit hela dagen.. men ändå så trötta för att orka göra något? vi skyller på det tråkiga vädret.

idag fick jag tillbaka min telefon också, skönt! höll på att bli tokig på dendär lånetelefonen, fick sitta o trycka tillbaka minneskortet hela tiden. vi får hålla tummarna för att dem fixat min telefon nu, eller jag håller iaf tummarna. verkar då lovande!

blev föresen utmanad av ansa!


Tre jobb jag har haft: capen & åt pappa.
Tre platser jag bott på: endast här, tråkig ja är.
Tre saker jag gillar att se på TV:
Desperate housewives (dock på datorn),2 and a half men & oth
Tre favoriträtter: friterad kyckling med sötsursås, fläskfile med potatisgratäng & tacos
Tre platser jag helst skulle vilja vara på just nu: utomlands någonstans, sen vet jag inte!
Tre personer jag utmanar: jenny, jonna & miuku

nu gå ner o äta våfflor! tjao

zzz!

underligt att jag har mycket besökare just nu när jag uppdaterar så ytterst sällan. kanske har jag omedvetet gjort något som folk tror jag ska skriva om? :) vad vet jag, brukar då vara så.

jag är otroligt trött, men ska ändå snart traska iväg till min älskling och kanske se dokumentären om josef fritzls. för dem som inte vet vad det är så är det gubben som låste in sin dotter i källaren och våldtog henne i 24 år, fick 7 barn med henne osv.. helt sjuk, men ändå intressant att se! eller så kanske jag väntar till imorgon och ser någon film som A ville se. fast jag egentligen borde plugga, eller ännu mer sova eftersom jag ska vakna så tidigt. börjar skolan före 7 i torneå ifall jag inte redan nämnt det.

föresten så vill jag ha en av M's hundvalpar! den ena är så tjock och söt så jag vill bara ta hem den. nog för att dem alla tre vart hur söta som helst, men just den ena vart speciell. men andreas ville inte ha och jag har ju redan en hund så får väl räcka? har inte tid nu för en valp ändå, ska man ta en valp så tycker jag man ska ha tid.. annars är det så fel. nog för man ska ha tid för en vuxen hund också, det var inte så jag menar. menade bara att när man är i skolan så kan man ju inte lämna ensam flera timmar.

nog om det, ska börja fara iväg nu. tjao!

söndag

har haft en hur bra helg som helst. vart till nattas stuga både fredag & lördag, grillat, kört skoter och haft allmänt roligt. dessutom har vi hunnit vara en sväng till kalix. idag har vi gymmat och solat osv.

men ska snart börja traska iväg till min älskling, ska se det nya avsnittet av ugly betty medans jag väntar på honom! orkar ändå inte bråka med denhär datorn nåmera.

tjao.

torsdag

målade just naglarna, dock endast med glans så syns väl inte allt för mycket! vill få dem att bli långa och fina, men dem är så mjuka så vet inte hur jag ska göra. tips?

idag har jag endast umgåts med A & M, vi har käkat glass! det var så längesen, brukar inte vara så sugen på glass såhär mitt i vintern, men har ju vart soligt så. men iaf, jag och A åt magnum, någon ny sort med browniebitar, dessutom vart det vitchokladbitar också! hur gott som helst.
sen har vi vart och kikat lite på balklänningar & tyger. att det ska vara så svårt att veta vad man vill ha! vilken färg, hur den ska se ut osv.. man vill ju att den ska vara perfekt när man för engångsskull gör det så ska man göra det rätt! är ju något som är minnesvärt, man vill väl inte komma ihåg att man gått med en ful klänning. nåja, får lösa det på något sätt. det börjar ju närma sig och det skrämmer mig, hur ska man nu hinna med allt undrar jag då.

vi har även vart till solariumet (dem solade, inte jag), banken osv.. senare när M åkt iväg med bussen hemåt så for jag och A till riekkola med hundarna. vart lite skidåkare som gapade åt oss för att vi gick på spåret osv.. att dem ska vara så elaka, vart ska vi annars gå? det är så tråkigt att gå i stan då man måst ha fast hundarna, dem vill ju springa lösa. det är ju det som är kul för dem. men alla blir så tokiga, jävla glädjedödare!! & jag VET, man får inte gå där egentligen så ingen ide att påpeka heller. känner inte för att bry mig.

idag har jag också lämnat in min telefon på lagning, den vart så seg & jag orkade verkligen inte bråka med den nåmera. så fick en lånetelefon, en blå Z610i! ingen höjdare direkt, men får hoppas på att dem rappar på med min telefon så ja slipper ha denhär en längre tid. den är inte allt för hel heller, luckan sitter fast med tejp osåå.

får inte glömma att vi var igår och hälsa på M & hennes valpar i nikkala. ååh, dem var så söta, ville bara ta med mig en hem, dock tror jag inte freija (hundmamman) skulle tycka allt för mycket om mig fall jag gjorde det.

nu tycker jag faktiskt jag skrivit mycket, så det får räcka!

men här kommer lite bilder på valparna!














ansa ville klappa hästen också, dock lite rädd, haha



lite andra bilder från idag




anything to make you smile

sitter här & gör så gott som ingenting, fast jag har så mycket annat jag borde göra. men har ingen ork, ingen lust heller för den delen. känns så skönt att endast sitta och lyssna på musik, tänka lite smått på allt möjligt.
känns som jag skulle vilja ta en paus, paus från allt! får man det? gör nog ingen nytta ändå, kommer man tillbaka så finns det ännu mer att ta tag i! 

hörde att det var endast 2 månader kvar av skolan, antar att det stämmer! vill inte ens räkna. & jag som inte har någon aning om vad jag ska göra.. har sån ångest över det, ångest över att jag sölar så med mitt körkort & för att jag har så mycket kvar av skolan att göra & så lite tid kvar.

jag saknar A & M, dem kommer hem imorgon som tur är! känns mer som dem vart borta en månad än en vecka, det är konstigt.

ska sluta skriva nu för kommer ändå inge vettigt! är ändå så bitter, vem är intresserad över mina bekymmer ändå.


buu

ville bara meddela att jag vart på mycket bättre humör idag. eller ja, inte kanske till en början men senare.

har precis kollar film med min älskling, minns inte vad den hette men den vart rätt bra faktiskt.
vet inte vad jag ska skriva! men nu stressar han, vi ska fara hem till honom så. sen ska han få öppna sina presenter från mig för han fyller nämligen år om 35 min. såå hejdåå!

kunde inte varit tröttare

jag lovar & svär, jag är ingen morgonmänniska! ;( .
vart tvungen att stiga upp före klockan 6 imorse och jag trodde jag skulle dö, jag som annars också har svårt att stiga upp till skolan. bara tanken av att detta ska fortsätta i 4 veckor framåt suger sakta men säkert livet ur mig.

nå iaf, när jag äntligen tagit mig upp ur sängen och smyger mig in på toaletten för att försöka sminka mig. så ja då händer det ja verkligen inte förväntat mig! lampan brann & jag höll på att flyga upp i taget ;/.. fick sitta i köket vid fläkten med den lilla spegeln som fanns i min puder.. men det gick bra ändå.

inte nog med det! bussen vart försenad så fick stå där ute i kylan 15 min.. fortfarande nyvaken ;/ .. & saken blev inte bättre av att vi endast vart 3 servitriser idag så blev mycket stressigt!

& jag är väl medveten om att jag är extremt negativ idag.. men jag hoppas på en bättre fortsättning iaf! ska nämligen fara iväg till riekkola med ansa & hundarna, sedan apoteket, käka osv ! allmänt umgås med ansa som åker iväg imorgon till spanien för en vecka.

men nu blev det visst lite brottom så tjao!


änn en gång tagen av jonna!

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?
varför fanns inte tokig att välja? för det var precis vad jag var..
2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?
både, dock bättre med sol :)
3. Vad tror du att du gör om 5 år?
jag vet inte riktigt, vet inet ens vad jag hoppas på.
4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?
aldrig.
5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
haha nå ja vet inte alls.
6. Hur är du klädd just nu?
jeans och en svart tröjja.
7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
 bråka? nejmen, ja vet inte :D
8. Har du åkt ambulans?
senast igårkväll faktiskt.
9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
har nog ingen favorit, finns många goda dock:)
10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?
haha, så långt har jag aldrig tänkt.
11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
jodå.
12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?
av denna månad har det gått 6 dagar, så inte hunnit göra så mycket heller.
13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?
har nog inte fått nå konstiga saker? inte vad jag minns iaf.
14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
neeej!
15. Vilken film såg du senast på bio?
minns inte ens när jag var senast på bio så blir svårt.
16. Kan du nämna tre skånska ord?
haha neeeeej
17. När känner du dig som snyggast?
på morgonen när håret står åt alla håll o man är smått nyvaken! ;)
18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
nej, eller om det räknas att ja får av pappa pengar så jo?
19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?
ingen aning faktiskt!
20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
volbeat - still counting

heeeelg.

härligt med helg.. dock har vi haft lov hela veckan så känns inte alls lika speciellt..
 nå jag började iaf min helg med att städa & diska, hoppas bara det uppskattas & hoppas verkligen han lägger märke till vad jag gjort! :)

men nu fick jag brottom, ansa vart visst klar redan, trodde det skulle ta en längre tid så ja skulle hinna skriva.. nu ut på promenad! tjao

kukkola

sitter just nu här i kukkola hos lindas pappa, som är i thailand btw.. linda dammsugar med en "superdammsugare" som hon kallade det :) den såg rätt häftig ut om jag ska vara helt ärlig! själv sitter jag här o skriver blogg som ni kanske förstår & kikar lite på linda som är så flitig.

igårkväll kom jag hit rätt sent, eller sent & sent, men vid 21 tiden.. tack varje s-m som segade hemma hos hennes bf, eller fall man får kalla det ännu? jag har inte koll.
i vilket fall som helst så blev det för sent för att laga middag så vi satte oss i soffan för att se film.. dock vart det inte den film som vi trodde skulle komma. vilket kom som en besvikelse! vart inte en allt för dålig film vi såg så, ska ej klaga, inte för ja såg så mycket.. hade inte träffat l på ett tag så hade mycket att berätta.

men nu måst jag gå & hjälpa linda med hennes superdammsugare som verkar ha gått pajj! tjao


haha!

hittade en rätt rolig bild på denhär datorn! :) haha.


tisdag

kom nyligen från en promenad i riekkola med ansa & våra hundar.. oj, det är så gulligt när dem springer runt och hoppar i snön! skulle visa bilder om jag nu kom in på nätet från min egen dator,men icke.. vet inte vad som är fel. får väl sitta här på mammas så länge :)

jag har inte kunnat uppdater på et tag för jag vart så mycket hos andreas, där finns inget internet! dock ingen dator heller så..
av den lilla tid som hunnit gå av lovet så har jag varit en hel del med andreas. vi har endast tagit det lungt.. men har hunnit vara med ansa rätt mycket med, vi har gjort lite mer vettiga saker! som gått i skogen med hundarna ett par gånger, badat osv..

nu på en stund ska vi dra iväg till köpcentret och jaga present. sen får vi se vad som händer, vi ska iaf göra något kul har vi kommit fram till! sms kommer väl senare antar jag, eller jag hoppas iaf :) ska lifta till kukkola med henne. ska nämligen ha myskväll med linda. laga mat, se film, kanske basta & bara allmänt ta det lugnt!

nu ska jag ge mig av! men bli inte förvånade ifall det inte kommer upp nå inlägg på ett tag.
tjao


RSS 2.0