tisdag

har varit ett par helt otroligt fina dagar, speciellt fredag så var det hur varmt som helst.. ända in till kvällen vart det stekhett! men ska inte klaga, dem är ändå få dem fina dagarna här uppe.

så jag har funnit med en hel men ändå inte hunnit skriva blogg. blir sällan att sitta vid datorn om jag ska vara helt ärlig! men jag har iallafall hunnit vara ledig nu ca en vecka och börjar jobba igen nästa tisdag först så, då kommer jag jobba nästan varje dag. nu har jag faktiskt tagit mig tid att shoppa en del, kul med nya sommarkläder! dessutom har jag solat lite också, dock inte fått så speciellt mycket färg, men får steka sen i rhodos.

vet inte vad jag ska skriva, brist på fantasi! men här får ni en bildsamling på vad som hänt.




nu kom det

inte förän jag var till af idag som jag insåg att det är "över", han frågade vad mina andra klasskamrater gör, fall dem fått jobb osv.. kom just på att jag redan saknar dem, speciellt vissa. dock träffar jag vissa ännu, med det är väldigt sällan så att säga och kommer vara ännu mer sällan framöver! oj vad jag tänker framåt, har endast gått några veckor ju.

nå jag har iallafall fått jobb, känns bra! har verkligen legat hemma för länge, ca 2 månader va? minns inte ens, alltså för länge.
nå jag kommer iallafall finnas på ikea en hel del i sommar, för er som undrar.

igår sov jag lite längre än vanligt, till 10! hör & häpna, jag har kommit i rätt rytm också, inte alls illa.
nåja, vart och joggade i riekkola och allt möjligt annat innan jobbet. har faktiskt blivit riktigt hurtig också, det trodde ni inte va? haha. ni har missat mycket när jag vart slö på att uppdatera, tyvärr så har jag inte så mycket tid för det, har lite tid för allt annat jag borde göra också. vart rinner tiden iväg? .. nåja, på kvällen städade jag nästan hela lägenheten, så det var ju skönt när det var rent, och gjorde andreas glad också så det var ju bra. han förtjänar då det med tanke på hur hårt han jobbar nu.

ni vet iallafall att vi blivit som ett gammalt par, dock är det inte alls så tråkigt som det låter kan jag lova er.

något mer? ja, imorgon är det midsommar och alla (dem flesta) är väl lediga, så hoppas verkligen ni får en underbar dag. själv har jag ännu ingen aning om vad som händer, ska iallafall iväg till stugan i salmis för att äta middag med familjen, sen får vi se.

ska försöka tillbringa så mycket tid som jag bara kan med ansa, det vill säga fall hon nu låter mig. hon ska nämligen åka iväg till stockholm, ev stanna där. så, det  vart väl inte alls lika kul för mig! men hoppas för hennes skull att det går bra, för det förtjänar hon verkligen ska ni veta :) men jag kommer sakna min vän.

nu ska jag snart fara iväg emot jobbet, och sedan allmänt njuta av sommaren! för det är faktiskt den bästa tiden av året och det är då dem flesta minnerna kommer, då man har som roligast! hoppas verkligen denna sommar blir lika lyckad som mina förväntningar.. inte bara för mig men för er andra också.
så ifall jag inte hinner uppdatera så vet ni vad jag sysslar med!

sist av allt så vill jag bara meddela att jag fått min jacka som jag ville ha! haha. det är en annan historia som ni möjligtvis får reda på senare i framtiden.

och jag har fått bilderna från fotografen så här ska ni få se! men dem är inte av bästa kvaliten eftersom jag fotat dem med kameran så.








så, ni fick ni några av dem, vart rätt många så orkar inte lägga upp alla.
för er som inte har någon aning om vem hon är så är det min älskade syster

Ayo

igår var det kanon väder, jag & ansa stack iväg till salmis för att sola. fick lite färg faktiskt, dock kunde jag fått mer! skulle varit finare.

idag var det inte alls lika bra väder, tråkigt ;/ .. ääh, vet inte vad jag ska skriva!! får bli lite blandning av bilder istället.















tisdag

min färg har börjat försvinna, känner mig jätte blek. kanske dags att börja sola, men det blåser ute så känner inte rikitgt för att sätta mig där ute med lite kläder..

igår på morgonen cyklade jag och ansa iväg till arbetsförmedlingen, vilket vi egentligen redan borde gjort i fredags! men då orkade man inte riktigt. efter att vi var klara dära så vart vi en sväng på modehuset, hann få med mig hem en volangkjol i blommigt från Blend she och en kort huvtröja i vitt från koola anna. ansa hittade också en tunika som hon la undan.

efter det cyklade vi hem till mig för att locka håret på varandra. vilket blev hur fint som helst! ansa for iväg hem och jag bytte kläder och for iväg till fotografen med julia & mami. 

när jag var klar där och hunnit äta middag så for jag och ansa iväg till torneå i jakt efter en jeansjacka till mig. vilket jag inte hittade :( inte en sådan som jag ville ha iallafall. vill ha en såndär kort jeansjacka. hoja till fall ni vet vart jag kan hitta en sån!!
nåja, jag provade annat också men hittade ingenting. får springa in på gina en annan dag, dem får ju in nyss så ofta så.
köpte iallafall ett hippieband!

på kvällen myste jag med min älskling tills vi somnade, och på morgonen for han iväg till jobbet ;/ skulle vara kul att fortfarande kunna ligga i sängen hela dagen o bara mysa! känns som man har för lite tid för sånt nu för tiden.

idag har jag inte gjort allt för mycket, steg upp klockan 9 och var redan vid halv 10 tiden i riekkola o sprang med ansa & robban. skönt var det! sen har jag bara varit hemma, duschat osv.. väntar att ansa ska vara klar så vi kan fara iväg, hon ska hämta sin tunika som hon la undan & jag ska springa in på skatteverket en sväng.

föresten så har jag fått skavsår på båda fötterna av mina nya skor ;/ .. typiskt! nu kan jag inte använda dem.
köpte nämligen nya vita puma skor på stadium för någon dag sen, och ett par tygskor också. eller egentligen så köpte mamma. men synd att ja inte nu kan använda dem! blä. får vänta att skoskaven går över, bara jag inte får nya då! det är det tråkiga med nya skor.

nu ska jag ge upp, ska koka kaffe och gå ut med hunden..


det var inte längesen det var snö dära.






kanske dags att uppdatera.

har haft rätt så fullt upp hela veckan, dock har man väl haft tid att skriva lite då och då men inte orkat.

kan ju börja med att säga att jag haft en så oroligt rolig vecka! balen,seskis,avslutningsmiddagen,studenten, allt!.. minne för livet verkligen.. dessutom så för er som funderar över fall det är värt att gå på balen nästa år, året efter det och så vidare. jag säger bara, GÖR DET! det var verkligen roligt. ni kommer ångra er fall ni inte går, det kan jag lova. fast det kom med lite pinsamheter så värt för det, haha.

avslutningsmiddagen i kemi på en isbrytare var helt klart också något man kommer minnas. sista kvällen med nästan hela klassen (synd för er som missade) var hur kul som helst. dock var det ju endast våran klass som gjorde det, men det är ju för vi vart lovade en resa som aldrig blev av. och vi hade ju faktiskt jobbat för det så! väntar forfarande på bilder från den kvällen, kan lova er att jag slänger upp några, annars på facebook om inte annat.

från studenten så väntar jag även på bilder! :D men det kommer också. kul dag det också!

ihelg måste jag erkänna att jag faktiskt varit tråkig som stannar hemma och ser film, men tyckte att det räckte bra med att vara ute hela veckan! dessutom så måste man vila ut sig.. för iveckan är det bara att börja jobba ;/ .. vet inte riktigt hur det blir men har en hel del att ta tag i nu så man får vila ut sig nu sista dagarna.. :)

men kan bjuda på några bilder från balen iallafall. sen får det bli mer när jag fått dem andra! :D












sen kan jag ju lägga upp bilden jag sparade från nsd..
hon bad oss hoppa, blev en rätt underlig bild men ändå lite häftig!
ser lite ut som jag har hur stor röv som helst haha



RSS 2.0