the only thing worth to treasure,are the people that actually care

så sant så!

ahh, idag har jag varit vääldigt duktig på praktiken då! tog hand om i stort sett allt på lunchen, för att det var endast jag & kocken dära o han servera ju ingenting så ja fixade allt! ja är stolt i know.
efter nästan 9 timmar på cape east så for jag o krattade med dear sis, o de gick som de gick iaf, haha!
vi fick iaf belöningen som vi vart lovade men vi hade visst presterat helt uselt, fick duuga.

nåja, sen har jag väl inte gjort så mycket annat! hinner ju inte alls med så mycket nu för tiden, ont om tid & trött som man är.

nu orkar jag inte skriva meer! ska sova.


Forever isn't long enough
In the company of you
Forever
My heart will always beat 
your name

min syster, finns det någon likhet? ;>
image94

söööndag!

ja vilken helg det har varit.
igår jobbade jag & gina till halv 11, det var rätt stressigt när de va så mycket folk men det var kul på samma gång.
fick lära mig massa nya saker, börjar bli rätt duktig enligt min handledare, något positivt!

idag är det så morsdag, firade lite smått med familjen iaf! vi vart till torneå o käkade på golden flower, de va king! sedan käkade vi tårta oxå, hihi.
skönt att man vart ledig iaf, är imon oxå så ikväll ska jag verkligen ta det lungt o vila ut mig, imon oxå! för sen blir det nog en rätt jobbig vecka på praktiken när brottarna kommer o allt. nåja, är sista veckan så skönt.. sen börjar sommarlovet? blev visst ingen resa alls för det var för dyrt tydligen, fan va less man blir när dem lovar o allt. aah!
nåmen skönt med två veckor ledigt när dem flesta är i skolan o innan man börjar sommarjobba? vet inte riktigt vart ännu men förhoppningsvis löser det sig.
sökte ju till kommunen för första gången men vet inte fall jag ska ta det om ja får jobb på cape east, ska fråga nu när dem ändå behöver o allt, har väl en rätt bra chans dära.

nu sitter ja här o väntar att min älskling ska ringa mig så ska vi fara o köpa godis eller chips eller något annat gott o sen kolla film, mys!

If you could only see the way he loves me
Then maybe you would understand
Why I feel this way about our love
And what I must do
If you could only see how blue his eyes can be when he says
When he says he loves me

sådär!

nu har jag ändrat lite i bloggen iaf, inte allt för mycket men vill ändå inte ha nå sådär överdrivet speciellt.
detta får duga nu!

så idag har jag varit på praktiken, faktiskt en mycket roligare dag änn alla andra! på morgonen när jag kom dit 7 så vart det inte alls många på frukosten, lungt o skönt! dock så vart det två kunder som klagade att äggröran o baconen inte vart varma, inte så konstigt för dendär värmesaken vart inte på? jag fick ju såklart skiten för det fast jag inte ens vart där o gjorde frukosten? hon som glömt hade redan dragit så..
förutom det så vart det kul!

när gina for iväg o körde med gunnar så blev det endast jag & madde kvar för kocken for också iväg någonstans. han bad oss iaf laga nå mat till personalen! det gick ju som det gick oxå, blev iaf lax med pommes, sallad & någon sås vi kom på helt själv? jag vet, hur bra passar nu lax & pommes? men faktiskt så verkade demflesta tycka det vart ätbart iaf.

föresten så gubben som klagade lite över att det vart kallt, det var han som snackade med andar eller något, han vart visst på t-skolan igår då samtidigt som vi hade mötet.
han verkade iaf veta vad han snackade om, han snackade något med städerskorna på cape east, han visste exakt tiden, dagen o allt när deras nära hade dött osv.. rätt häftigt måste jag säga, men på samma gång lite skrämmande.

på tal om mötet igår så vart visst planerna till att åka till åland lite ändrade, det blir visst stockholm & åland över dagen endast, men det lät nästan mycket bättre! blir shopping, grönan osv! dock tycker jag själv liseberg är bättre men grönan får duga! aah, sen vart det ju lite gnällande från vissa dära, ni kan stanna hemma om det nu inte duger! nåja, nästa möte blir mest troligt till nästa onsdag då om jag förstod det rätt? får väl veta mer om hela resan då.

nej, nu ska jag kolla gossip girl eller one tree hill!

love / f

måndag

idag har jag inte haft någon praktik, som tur är! skönt o va lite ledig imellanåt också.. så jag har inte gjort så mycket alls idag, bakat muffins & dem vart jäätte goda.. sen har jag varit med ansa & björnen ute på promenad.
skönt o vara ute o promenera, men vart inte så speciellt fint väder ;/ lite tråkigt faktiskt.

nåmen nu sitter jag här o väntar på mat o sen ska jag vila en stund innan jag måste dra till t-skolan, vi ska snacka om resan till åland, är endast 3 veckor kvar tills vi åker nu. ska bli skönt o komma iväg måste jag faktiskt erkänna! efter praktiken o allt.

börjar bli lite less på min design på bloggen, ska nog ändå lite.. såfort jag har tid & ork.

nuuu vila! love /f

måndag

idag har jag inte haft någon praktik, som tur är! skönt o va lite ledig imellanåt också.. så jag har inte gjort så mycket alls idag, bakat muffins & dem vart jäätte goda.. sen har jag varit med ansa & björnen ute på promenad.
skönt o vara ute o promenera, men vart inte så speciellt fint väder ;/ lite tråkigt faktiskt.

nåmen nu sitter jag här o väntar på mat o sen ska jag vila en stund innan jag måste dra till t-skolan, vi ska snacka om resan till åland, är endast 3 veckor kvar tills vi åker nu. ska bli skönt o komma iväg måste jag faktiskt erkänna! efter praktiken o allt.

börjar bli lite less på min design på bloggen, ska nog ändå lite.. såfort jag har tid & ork.

nuuu vila! love /f

söndag

så igår jobbade jag till 9 tiden ungefär? när jag kom hem så vart jag så död så ja kollade 2 avsnitt av two and a halv men o sen slocknade jag, då vart klockan först 11.. märkte att linda ringt vid 1 tiden o ja vaknade inte ens? måste sovit så djupt för hade ju telefonen just brevid örat, haha.

nåja, idag har jag inte hunnit göra mycket alls, vaknade ca 12, satt här o dumma mig ett tag! morsan & syrran vart påväg till stadium för att köpa bikini, då kom jag på att jag behövde ju oxå en! så jag for med dem dit & mamma var snäll o köpte en till mig. nu är det endast solbrillor som jag saknar! finns ju fan ingenting, blir så less..

nu vart det egentligen meningen att jag skulle ut o övningsköra men verkar som pappsen inte har tid riktigt, får väl vänta.. undra fall det blir något av det alls idag då? skulle inte bli förvånad fall allt sket sig.

nu har jag ingenting mer alls att skriva om, kanske kommer något mer ikväll, hejdå!

såhär såg bikinin ut som jag köpte
ville ha shortsen som hörde till men fanns inte kvar i min storlek..


lördag

så denna dag blev inte som planerat, vart meningen att jag skulle till hyreshuset o kratta gården så skulle pappa ge mig pengar, alltíd bra med lite extra! men nej, jag sov såklart hela dagen! för jag vart visst hemma igår först 4 tiden så ja vart väl trött? är ännu oxå, det enda jag vill just nu är att gå o sova.
dock finns det inge tid för det, ska vara klockan 4 på cape east! lördag kväll lär vara förstörd, redan less på praktiken, är så jobbigt....

vi tar en snabb blick på gårdagen! började med att jag vart hos linda o tog det lungt med henne, sen for ja hem då för hon ville se någon film o jag ville endast prata! såklart :) haha. nåja, så efter att jag suttit hemma en liten stund så ringer ansa, eller kanske jag ringde henne? skit samma, hon sa iaf att ja skulle komma till stan, så ja for.. rätt trevlig kväll faktiskt, förutom att det var lite svammel? dock kan jag inte säga att ja bryr mig mer om det.
sen senare var vi hungriga så vi traskade till max o käkade, det var gott! skulle sitta lika fint nu, om inte bättre?

nej nu måste jag gå o sminka mig o sånt för att jag ska hinna, seeeenare när jag slutar så ska jag endast soova, tror jag iaf! :) så trött som jag är & så vill jag att det ska vara söndag för då kommer min hani hem, saknar ju.

nu gå,
love / f


ännu ett försök!

ska jag göra att skriva blogg! har tänkt skriva några rader flera gånger men slutat med att jag inte orkat.
dock så här för några dagar sedan, i början av vekckan mer exakt så började jag skriva, skrev vääldigt långt faktiskt men när jag skulle publicera det så loggades jag ut, det har hänt förut! så loggade jag in igen men allt var borta!! vart så förbannad så jag vet inte vad. kanske var det för jag inte hann skriva någon rubrik?
nu om det inte funkar så ger jag upp hela bloggen!

nåja, anledningen till att jag skriver nu är för att ansa ville det så gärna, så endast för hennes skull gör jag detta nu! hon sa något i stilen "skriv om vad du tänker på just nu". känns lite tomt just nu? skriver lite kort om vad jag gjort ist?

denna vecka har varit rätt lugn, har inte haft så mycket praktik för att det finns inte allt för mycket att göra där nu, men det känns väldigt skönt med tanke på att om 2 veckor, våran sista vecka på praktiken så kommer brottarna o då blir det mycket att göra! 250 - 300 pers som käkar frukost, vanligtvis är det runt 20 st? tufft!

förutom praktiktisera så har jag hunnit göra rätt mycket, varit med gina lite någon dag sen? med ansa några gånger & det samma med laura o minttu! har faktiskt varit barnvakt i onsdags till nea oxå :) hon är bara för söt! hon har faktiskt växt en hel del, stor flicka. fyller ju 3 år i sep, 2 dagar efter att jag fyller 18. dock, läänge kvar! typ 4 månader.

så jag kollade vädret för helgen nyss, såg inte alls bra ut ju! blåsigt,regnigt,kallt o allt.
jag viilllllllll ha sol! tänk vad skönt det skulle vara.
hoppas verkligen vi får fint väder när vi åker til åland om 3 veckor, kommer bli riktigt skönt att komma bort! verkligen.

nej, nu ska jag hoppa i duschen & göra mig i ordning för idag.
sen ska jag nog med ansa på en promenix när hon varit o köpt nån sak till dansen.
resten av dagen, helgen blir nog en överaskning!

bjuder på lite bilder från förra sommaren! haha enjoy!



iloveyouA.

nu hejdå! love / f


RSS 2.0