onsdag

så idag har jag varit till skolan, som vanligt då! börjar känna mig riktigt duktig, var till jonaz o kollade hur mycket frånvaro jag hade o det var endast 25,9! rätt bra tycker jag själv, innan hade jag rätt mycket, minns inte hur mycket men måste iaf ha 3-4 vita veckor så jag får studiet & det första ja gjorde var att skolka från sista lektionen men det var ändå idrott o ja orkade verkligen inte gå.. så for hem o myste med min älskling tills klockan blev 2 & då for jag till skolan o mötte linda, vi for ut på stan en sväng, vart o kolla lite kläder till linda! hon köpte ett par jeans, skit snygga faktiskt, hon gjorde ett bra köp iaf!

sen jag kom hem så har jag inte gjort mycket annat än legat i soffan o kolla tv osv.. ska nog snart ringa linda o kolla fall hon är sugen på att koka kaffe så drar jag dit en sväng fall ja orkar, känner mig sjukt trött & fryser helt otroligt mycket.

nåja, nu orkar jag inte skriva nåmera, hejdå!


Believe me when I say it's true, There's nobody else like you.

Grattis honey (linda) på 18-årsdagen ;)


en bild på förra årets present, gjorde en tavla av den till henne ;p
image68;

To know me as hardly golden

så idag är jag  inte på så bra humör, är en aning irriterad eller till och med lite arg! no need to ask why, jag bara är.
sitter här o lyssnar på band of horses - the funeral, det hjälper alltid! & no ones gonna love you är oxå så härlig.
det är just sånna låtar som man inte lessnar på, eller åt minstone inte jag iaf.

så hur har min dag sett ut idag? hm, nå mest som legat i soffan o kolla på tv & till eran information så kom det ingenting värt att se men orkade inte stiga upp därifrån för låg där så skönt under filten, känner mig nämnligen lite småsjuk fortfarande faktiskt, kanske blivit smittad igen? alla andra verkar ju sjuka så måst ju vara något sånt.

men nu ska jag lägga mig i sängen o kolla ett avsnitt av kyle xy o vänta att linda ska vakna, dock får jag säkert väcka henne några gånger o det innebär att hon ska sura några gånger åt mig oxå! haha. men iaf, annars får jag våldgästa! fall hon inte har något annat för sig så. jaja skit samma, nu gå! hejdå



It's looking like a limb torn off
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was

But no
one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna
love you more than I do


boooring!

A: You like to drink.
B:
Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G:
You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S:
Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

fattar inte varför två var exakt samma? just dem i mitt namn oxå! jaja, skit samma :)

nååja, sitter ännu här o väntar! kom inge bra på tv.
satt en liten stund o tittade på tv eller ja kollade inte så speciellt mycket, låg i min säng o käkade glass med syrran som just kom hem! o snackade bajs såklart.

tidig söndag morgon

längesen jag bloggade sist, eller ja för några dagar sen.
såå ihelg har jag inte gjort så mycket, igår vart jag med andreas! vi vart ute osådär o sen på kvällen kollade vi film o sen somnade vi båda rätt tidigt, kring halv 11 tiden så.

idag for jag direkt jag vaknade till kalix med mamma,pappa & julle.
vart på typ chili eller vad det nu heter, deras vero moda ska det väl vara.
nå iaf sådär köpte mamma nya jeans & en jacka till mig o till syrran jeans oxå, sen nått linne & ett bälte.
sen vart dem o beställde nå nytt köksbord & stolar till stugan! det var väl allt vi gjorde dära.
vart helt värt att åka med iaf..

senare ikväll har jag varit hos linda o kolla film osådär & vart med andreas som just nu är ute, sitter nämligen o väntar att han ska komma hit men han verkar sega en aning! ids inte gå o lägga mig för julle & henkka lär komma hem snart så dem låser garanterat dörren så då måste jag ändå vakna o gå o låsa upp den så lika jag väntar vaken ist..borde kanske lägga mig i sängen o kolla tv för börjar få ont i ryggen av att sitta här för hunnit sitta här ett bra tag, sen före 12 tiden då jag kom hem. hunnit kolla 3 avsnitt av kyle xy iaf & nu sitter ja o väntar på ett till men verkar ta sån tid det med.

nåja, ska gå ner o kika fall det finns något gott att äta sen kolla tv! hejdå

21.02.08

bläää, vilken värdelös dag! inte fått något vettigt gjort idag alls & det kommer jag knappast få gjort heller..känner jag endast för att ta det lungt, kolla film o göra som sagt, inge vettigt! skulle egentligen börja göra lite svenska läxor men orkar inte, ska ju skriva novell & har ingen fantasi idag alls, skulle bara bli helt fel allt så jag skiter i det.. får göra någon annan dag! 
föresten så har jag vart social med min lillasyster typ flera timmar, hon är rätt rolig! vissa säger att vi är lika utseende mässigt men hon är rena motsatsen till min personlighet.
 
jes, imon har jag endast en lektion sen helg, passar mig perfekt nu! vill verkligen göra något kul, något som man inte gör dagligen, kanske bowla eller något! åka någonstans?
pratade med pappa om han kunde boka hotellrum på eden till mig & andreas typ när jag har lov, den helgen eller kanske när han fyller år, är ju inte så länge kvar till det. fåse hur det blir.

mjaaaa, o nu hejdå!

kate voegele - no good
I never feared the unexpected
'Till I found myself in this peculiar place
Unaware of where I was headed
Turns out it was your footsteps I had chased


hälsodag

var det idag i skolan, vart i skolan 07.00 tre dagar i rad nu! är fan helt slut ju.
idag gjorde vi frukost till alla på t-skolan, vart väl helt lyckat ändå, dock gjorde vi inte så mycket för kockarna skötte det mesta. jag,lilli & ansa blandade saften/juicen o sen käkade vi oxå såklart, det var väl allt typ?
känns lite meningslöst nu att man inte stannade hemma och sov, fast det får jag ju inte göra, annars blir det  inge studie för min del, OCH det behöver jag verkligen nu när alla fyller år osåå, lov snart oxå.

nåja, igår var de rätt småroligt i skolan ändå, jag & ansa dummade oss lite oxå!
vi skulle hämta från andra huset en vagn med kaffekoppar osv, när vi var påväg tillbaka så orkade vi inte bära vagnen i massa trappor så vi tänkte gå ute vägen, men sen märkte vi att det inte gick att gå dära för dem hade typ grävt upp vägen. sååå vi tog en lite annan väg, mitt på vägen där bilarna körde förbi, dessutom vart det utanför skolans område o vagnen lät som fan när vi körde med den på gruset.. haha, vart lite småpinigt när folk kollade på oss.

senare på kvällen vart jag med min hani o sen ett tag med kalle & kicke oxå.
skulle egentligen vara förbi hos linda en sväng men vart så slut så jag orkade inte, förlåt! får komma förbi idag om ja orkar, kanske vilar nu en stund så jag orkar göra något ikväll! somnade redan halv nio tiden igårkväll. hann endast kolla tv en liten stund när vi kom hit o sen däcka vi båda två, tror jag iaf? ja gjorde då det.
skönt att vi bara har två lektioner imon o sen på fredag en o sen heeelg, härligt!

ska lägga upp några bilder från skolan igår på våran bar i torneå osv.
gina med sin disk oxå!




lilli & ansa på hälsodag på t-skolan
& sen en bild på min arm, sussi ritade! fint va?




nu ska jag gå o underhålla mig själv på något sätt, kanske baka? jag vet, jag skriver i varje inlägg att jag ska baka men till eran information så orkar ja nästan aldrig göra det, orkar endast tänka tanken! ska nog göra blåbärsmuffins, lilli tyckte iaf jag skulle göra det ;p haha. nåja, fåse vad ja gör.. kanske till & med går o vilar? ska iaf vänta på att min hani kommer från kalix.

a <3 you've occupied the center of my universe

18 feb

jes, det är den dagen jag har namnsdag, det betyder att idag har jag namnsdag. inte en enda som kommit ihåg mig heller, tack antar jag? haha

nåja, idag har jag varit i skolan.. hade vääldigt svårt att stiga upp så tidigt men lyckades till slut.
så sprungit runt i skolan o vart väldigt duktig tycker jag dessutom, sen har jag ju inte gjort annat än vart på hemligt uppdrag med gina, sen hem! så nu sitter ja hära o tråkar.
funderar på att baka något, men vad? vill göra något annat än kladdkaka & muffins som ja gör så ofta, dock något som inte tar sån tid, fåse hur jag gör.

nu ska jag gå o kolla tv eller något liknande, hejdå!

söndag

nu har jag inte bloggat alls under hela helgen, vart en aning lat. i fredags vart jag ute osåå,. va inte så lyckad kväll haha. nåja, igår vart jag bara hemma, sen ute med andreas en sväng till kicke osådär.. sen somnade vi båda redan vid 9 tiden.

idag vaknade jag 10, steg upp o gjorde frukost med julia. vi gjorde amerikanska plättar, dem va skit goda, jävligt fettiga osådär men goda vart dem! :D sen matade jag älskling med dem när han vaknade.
sen har vi bara myst osv.. rätt bra att jag vaknade tidigt idag för imorgon måst jag ju stiga upp redan före 6 så jag hinner fixa mig innan bussen kommer o hämtar från station redan 06.35 så.

nåja, nu orkar jag int skriva mer! uppdaterar säkert senare.

våra såg inte riktigt ut såhär men liknande ;)
image48

alla hjärtans dag

det är det idag javisst, dock ingen speciell dag! tänkte att jag skulle vara med min pojkvän idag men han verkar ju så upptagen som vanligt så får väl vara extra kärleksfull med linda ist.. bara hon inte har nå andra planer.

igår vart jag iaf med linda rätt länge, vi bakade kladdkaka eller det var mer jag som skötte bakandet, haha.
sen kollade vi i lindas bok från när hon var liten, hennes första år så att säga. fanns en del roliga saker dära, haha! hon vart iaf jätte söt på alla bilder, spec då hon va ca 1 dag eller nå sånt. det var nog de roligaste faktiskt.
dock visste ja ju redan hur hon såg ut när hon va liten, kännt henne sen dagis typ? blir väl nå sånt! lääänge iaf.
 sen senare på kvällen vart jag med min älskling.. hann inte va social så länge för båda somnade, vart en låång dag igår!

nåja, har bakat kladdkaka just så ska väl gå ner o hämta lite. iigeen? i know! ja älskar allt med choklad. helt tokig, vart ju så gott igår så blev så sugen nu oxå! ja o sen ha ja kollat nya one thee hill, de va skitbra som alltid.. vill att de ska komma mer serieavsnitt ut nu ju.
nu gå, hejdå


13.02.08

jag har fixat lite med min blogg, ändrat design! va tycks?
kanske inte så snyggt men får lov att fixa det när jag har tid & ork. fixade det i skolan sådär fort så det borde ju förklara hela saken. nåja, idag har jag varit i skolan, endast massa tråk har vi gjort! som vanligt..
sen efter skolan har jag inte gjort något alls, förutom suttit här & käkat middag nyss!
nu ska jag dra till linda en sväng, gömma mig för pappa haha. han är en aning sur på mig just nu så!
hejdå.


So while you talk about me,
Someone else is judging
  you.

rekord!

såååhär mycket har jag aldrig bloggat. tredje bloggen för idag redan, dock har jag inte skrivit så mycket! endast allt meningslöst, exakt som demhär frågorna jag tänker svara på här näst. sanningen är den att jag inte har något bättre för mig, eller känner inte för att göra något annat än dumma mig här framför datorn! det var längesen jag suttit här såhär mycket måste jag påpeka dessutom.
nu ska jag svara på lite frågor som jag skrev innan, sedan ska jag försöka dra med linda på en promenad fall det inte är för kallt ute!


Ta fram din mobil

Vem ringde du senast?
Linda, igårkväll!

Vem ringde dig senast?
Lauri ringde mig för ett tag sen faktiskt, ett tag sen sist.

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Gina : Va ? haha puss ;)

Av vem fick du ditt 12:e mottagna sms?
Gina

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
14/2 är det alla hjärtans dag! då skickar du gratis
MMS hela dan (skickade från sverige)
Ladda ner MMS-inställningar nu:
skicka SMS med START til 4433 / halebop

Vad står det i ditt 10:e skrivna sms?
Nej, men jag tänkte komma o hämta, är ute så :)

Vad står det i ditt senast skrivna sms?
haha okej ;)

Har du några utkast?
nopes

Vad är ditt rekord på snake?
haha, jag har inte ens snake på telefonen & aldrig vart någon
 "snake-spelare" så gissar på det sämsta?

Har du privat nr just nu?
nejdå.

Hur många låtar har du på din mobil?
57 + dem som redan finns på telefonen förståss

Vad har du för bakgrundsbild?
en bild på min älskling

Google it

Google it... Om någon mot all förmodan inte vet hur man gör så kommer här en snabb genomgång:
- Gå in på google
- Gå in på bildsöken
- Besvara en av frågorna
- Googla ditt svar
- Ta den första bilden som kommer upp

Förnamn: Frida (måst erkänna att jag är rätt sexig)
 

Efternamn: sinkkonen


Stjärntecken: jungfru


Favoritfärg: blå


Favoritdryck: festis jordgubb


Favoritdrink: sex on the beach


Favoritgodis: choklad


Favoritglass: ben & jerry's


Favoritmat: grillat kött


Favoritdjur: hund


Favoritfilm: saw

tisdag!

sjukis igen ju, det kommer & går lite hur som helst.. igårkväll mådde jag helt skit, på morgonen detsamma & senare när jag steg upp så mådde ja visst mycket bättre, helt knasigt! vart såhär några gånger nudå. nåja, så idag har jag gjort så mycket som ingenting, endast tråkat..  nuuu ska ja dricka mitt kaffe o slå på ett avsnitt av kyle xy!
uppdaterar senare! fall ja ens orkar.  

haha, lite äldre bilder på mig! man kan få ett gott skratt då & då.
snacka om att jag är olik på dessa bilder?
föresten så funderar jag på att färga håret mörkt igen, inte säker!
just nu har jag typ den färgen i mitten. ge gärna tips!
 

11.02.08

blää, är helt slut! vill bara sova....har vaknat 05.55 och vart i skolan i torneå redan 06.50 typ och så kommer det vara från och med nu varje måndag & tisdag ändå till v16 då praktien börjar. vart tungt jobbig dag iaf, serverat massa osv.. sprungit runt en hel del, är väl rätt bra för kondisen om inte annat? efter skolan så har jag inte gjort mycket alls, bara suttit hära. vilade en stund oxå, sen ut o promenera med ansa och robban (ansas hund). vi gick inte så långt idag ändå för det var så kallt, runt i industri iaf.. alltid skönt med lite motion faktiskt.

nu sitter jag här o funderar fall jag ska ta sista biten av kladdkakan jag köpte igår o sen lägga mig i sängen o kolla på kyle xy, känns som en väldigt bra ide! dock kommer jag somna så fort jag lägger mig dära, kanske inte dags att sova ännu fast jag ska vakna så tidigt, får hålla mig vaken nån timme till iaf, kommer iaf sova som en gris! i love to sleep.

sånna här kläder har vi på oss i skolan föresten! ansa & natta fick leka fotomodeller idag..




No matter how you treat him, the man will never be satisfied!
no matter how it is.

skoter!

det har jag kört idag, med linda såklart! vart till stugan o massa, träffade gina,madde & nenni oxå btw.. det var sjukt kul för har inte kört på minns inte hur länge, kanske 3 år till och med. ska fara o köra med ansa oxå någon dag då hon mår bättre :)
juuust nu sitter jag & väntar att min käre mor ska komma hem, hon är på lei o hämtar käk! naminami, är så hungrig. sen ska ja va med min man & sen senare med ansa kanske linda & gina? vi får se.
nu kom maten så ska gå ner! hejps


personbeskrivning!

viilken dag! helt chill på samhälls lektionen iaf, vi satt typ bara o lyssnade när linda berättade om sin resa till USA! rätt spännande att höra iaf enligt mig. fick fråga mina dumma frågor iaf, typ överlycklig! haha. nåja, sen har jag inte gjort så mycket annat än varit med min hani & sen vart hos linda o svammla en stund! sen ha ja ju sjuka mig.... har fått feber o allt, jobbigt värre.. dagens höjdpunkt var iaf att jag fick åka lite skoter med jenny, kul som fan för har inte åkt/kört på skit länge. men ska fara o köra imon fall pappa har fixat osåå. men nu ska jag gå o mysa & kolla film med min älsling! han ligger där o klagar att jag hackar på tangentern..


jess, koppsade hit en gammal personbeskrivning om linda jag skrev förra året! tycker faktiskt den va rätt bra, kanske inte den längsta men det är ju ändå jag som skrivit så man borde ju ha förstående tycker man ju.


Nu ska jag beskriva min bästa kompis. Hon har långt och väldigt självlockigt hår i någon rödbrun nyans, hennes ansiktsform är hjärtformat med stora ögon, små läppar och baby len hud, och världens finaste leende har hon också.

Oftast är ansiktet täckt med lagom mycket smink, vilket inte behövs, hon är väldigt vacker utan också.

Hon är blåögd och ca 175 cm lång och hon använder gärna svarta kläder och mycket smycken i olika färger och former.

Skola går hon i Luleå, mode och design linjen, som hon är mycket intresserad av. I skolan är väl inte arbetsförmågan allt för bra, lite små slarvig med läxor men hon älskar att sy och designa kläder så det är hon väldigt duktig på, och när hon blir stor drömmer hon om att bli en känd designer. Hon tycker också väldigt mycket om allt från smink till handväskor.

På fritiden är hon gärna med kompisar och sitter framför datorn, kollar film, festar och så mycket mer. Framför datorn sitter hon alldeles för mycket, hon är nattmänniska så eftersom dem flesta människorna sover om nätterna så sitter hon framför datorn och går o lägger sig på morgonen när alla andra ska vakna.

Hon lyssnar på en hel del musik också, det är mest rock/punk stil och ibland lugn musik, beror helt på vilket humör hon är på, och när det gäller filmer så tycker hon om action,skräck och komedi.

Men vad jag älskar mest är hennes personlighet för den är så härlig, finns ingen som har så fin personlighet som hon.

Hon är rolig, snäll, positiv, varmhjärtad, rätt lugn av sig och lätt att prata med. Om du träffade denna människa skulle du vara förälskad från första stund.


Frida HR 1

måste bara lägga in denhär bilden för att den är så sexig!! haha.. gissa vilka det är? image17


sjukis

japp, det är exakt vad jag är eller ja, börjar bli iaf! har sjukt ont i halsen & kroppen osv... jobbigt som fan!!
nåja, idag har jag inte varit till skolan, orkade faktiskt inte! får gå o sjukanmäla mig imon eller något för får inte skola nåmer iaf.. men dem sa ingenting om att vara sjuk? ja, så sen vart jag med ansa & björnen ute på en promenad runt i industri, sen gick vi till körskolan för att jag skulle göra syntestet så jag kan börja övningsköra.
det gick iaf bra o de tog inte alls länge o göra det. sen for vi till torneå o käkade på dedär stället mittemot tasty fast food.. de va gottgott iaf!

sen for jag hem med min man, vi sooov typ kanske 2 timmar eller något.. vaknade iaf 17.00!
gick ner o käka o sen satt mig här.........skulle egentligen gå med linda på promenad men orkar fan inte, har sån jävla träningsvärk o sjuk o allt så orkar inte röra mig en meter nåmer idag! nåja, nu gå o kolla tv eller nå sånt.. hejdå

hm

idaaag försov jag mig lite, eller det gjorde vi båda två faktiskt! tänkte först att jag skulle sjukanmäla mig men sen ansa tyckte jag kunde komma till skolan & ja hade väl ändå inge bättre för mig så for dit till andra lektionen 11.10, men före det så hann jag faktiskt baka muffins, vet inte vad jag fick för ryck o börja baka så tidigt på morgonen?
men iaf, så ansa kom o käkade muffins med mig o sen gick vi tillbaka till skolan.

på samhälls så satt vi o snackade något till en början, sen skulle vi räkna ut hur mycket pengar det går åt för våran familj per månad, alltså endast mat,kläder,boende osv.. inga extra saker sådär, inte ens bil? men enligt tabellen skulle det gå 14 090 kr i månaden för våran familj, men det kan ju inte stämma? haha. & det är typ åt allt nästan.

nåja, sen hade vi idrott! vi gjorde någon styrketräningsbana eller va det nu var, inte säker. men iaf så jag var väldigt lat! sen spelade vi innebandy o de va inte alls kul, aldrig riktigt diggat det så va stod väl mest dära bara, kanske gjorde lite när bollen kom i närheten men de va inte så mycket. var ju rädd att någon skulle slå mig med klubban i skallen ju! sen spelade vi basket, det var väl rätt kul iofs. var väldigt längesen jag spelade sist, halva klassen satt på bänken o ja latade mig en hel del dära oxå, har sååå dålig kondis så orkar inte nåmera, förut skulle jag väl varit lite mer aktiv iaf, saknar att spela basket ibland...

nu sitter jag här & väntar att pappa ska göra mat så jag kan käka, är så hungrig! sen ska jag kolla nya one tree hill avsnittet o  vänta på leppe, hoppas han kommer snaaart!! inte sett han sen han rusade iväg på morgonen till kalix.
nu har jag skrivit rätt mycket så de får räcka för idag.  

bjuder på en bild från bulgarien för 3 år sen typ? endast för att jag villll utomlands!! längtar till
sommaren då det blir att åka någonstans.

image16


<3

hani, you mean the world to me!

skitsöndag.

har det varit idag, eller jobbig dag iaf! inte mått helt king fullt ut iaf. nåja, idag har jag bara varít med min hani hela dagen.. vi har sovit massvis,kollat tv, myst osv! jes va skönt att man är ledig imon, hatar att va i skolan på måndagar för då har vi så lång dag o då blir de alltid så att ja skolkar men nu kan ja inte göra det nåmer, hur ska ja palla? haha.
nu orkar jag inte skriva nåmer, ska gå o kika tv eller nå liknande, sen somnar jag säkert oxå! hejdå

You´re my everything

är på väldigt bra humör idag, känner på mig att det kommer bli en bra dag! hoppas iaf.. vaknade redan halv 10 tiden o vart vaken sen dess, nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen sminka mig osåå & sen lovade jag pappa att damsuga här på övervåningen i "koridoren" typ, inte henkka o julles rum iaf! de får dem göra själv.
nåja, igår vart jag till skolan en sväng, hade endast samhälls så de tog ju inte länge, for hem en snabbis & sen kom andreas o kicke o hämta mig så vart lite här o där med dem.  på kvällen vart jag till linda, dummade mig där ett tag osåå.. sen har jag bara vart med min man senare på kvällen & nu har vi myst hela morgonen innan han vart tvungen o fixa något, men nu ska jag hoppa i duschen så ja är klar när han ringer!

 
min man, min bästa vän! <3


RSS 2.0